dzięki... no krótkie, krótkie, ale nawet te 30 sek to masa pracy, żeby to jakoś wyglądało(choćby samo wyczyszczenie dźwięku z "bulgotów" towarzyszących w tle podskokowi Draconusa)
No tak ,spojrzałem na post uzytkownika Hultach i na twoją odpowiedź :"Pewnie masz na myśli BC's Quest for Tires, jeśli chodzi Ci o ostatnią część serii." więc Bc'Quest był pierwszy .
@odislaw też od bardzo długiego czasu noszę się z zamiarem zrobienia takowej animacji jednakże muszę w końcu przysiąść i oblukać różne programy do animacji myślałem żeby do tego użyć Animation Shop3(bawiłem się już nim) z tym że sporo roboty z klatkami itp ,muszę podszkolić się w programach bardziej zaawansowanych do obróbki video bo wstyd się przyznać a nie bawiłem się niczym takim do tej pory chodź Adoba After Efect mam jakiegoś starego i w dodatku oryginał . W czym montujesz ?
Sorki Irata, byłem trochę zajęty.Tak jak Adam napisał montuję w Sony Vegasie, a do obróbki graficznej używam Gimpa. W zupełności wystarczy, choć pewnie są programy lepiej dedykowane do takiej animacji. Podstawa to kluczowanie i ripowanie z video nagranego na emulcu. Niestety, nie obejdzie się bez ręcznego "rysowania" i "wycinania" grafiki. Bardzo chętnie obejrzałbym animacje Iraty. Mocno kibicuję żebyś się zebrał i coś tu wrzucił.