atarionline.pl Joystick MATT ? a może inny.... - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorYosh
      • CommentTime19 Apr 2009 00:04

Czy ktoś widział na żywo taki twór

->link<-

A może inne namiary na w miarę rozsądny joystick (nowy)...
    1.  
      Jest jeszcze dżoj bez autofire amiga ten napewno do atari będzie jak ulał. Chyba skusze się i zamówie. Te dżoje są także w wielu kolorach, wystarczy sprawdzić na drugiej zakładce. Ful wypas!!!
    2.  
      Pamiętam, że to jeden z najlepszych dżojów, dość precyzyjne. Żywot kończyły przeważnie ze względu na uszkodzenie "gumek". Gdyby w latach świetności atari sprzedawali "gumki" jako akcesoria do wymiany dla mnie osobiście byłby to najlepszy dżoj.
      • 4:

CommentAuthorCosi
      • CommentTime19 Apr 2009 10:04

Echh... MATT'y to była legenda... Co prawda nie na mikrostykach, ale wyjątkowo ergonomiczne, świetnie się nimi grało (najlepiej było trzymać joya w obu rękach ;-)). I reklamy miały fajne w Bajtku - z kosmicznymi jaszczurami.
      Jakby faktycznie mieli (dostępność jest "na telefon"), to chętnie bym kupił.
      • 5:

CommentAuthorYosh
      • CommentTime19 Apr 2009 10:04

Kolorowe jeszcze sa... (nie na tel)

->link<-

są też pad-y ale pad i atari to świętokradztwo ;)

->link<-

Aha, czyli znośne - ok wezmę sobie 2 :)
      • 6:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime26 Apr 2009 14:04

Yosh - a pady Atari Jaguara, pasujace tez do STE i Falcona? ;)
      • 7:

CommentAuthorAlex
      • CommentTime26 Apr 2009 20:04

O mój Boże! MATT - pierwszy i nagorszy joystick jaki miałem. Zawsze zawodził w najważniejszym momencie z powodu tych piekielnych gumek. Oczywiście szybko się zepsuł. Najlepsze były QuickShoty - ale niestety drogie. Model Apache mam chyba do dziś :)
      • 8:

CommentAuthorYosh
      • CommentTime7 May 2009 22:05

Joye doszły - są paskudne kolorystycznie (brak czarnych) ale działają (z 95 roku) zamówiłem dwa z autofire - dostałem jeden z, a drugi bez ;) (a zapłaciłem za oba jak za autofire) POLSKA! (ale o 3zl to mi się nie chce pultać z nimi)

@Kaz ja jestem starej daty - bijatyki tylko na gałce od automatów + niezniszczalne guziki

->link<-

mmm takie to bym wciągnął :) (heh nie mam czasu aby grać)
      • 9:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime7 May 2009 23:05

Yosh - ale przeciez na zdjeciach bylo, ze joye sa we wscieklych kolorach zolci, czerwieni i tym podobnych... :)

Poza tym nie chodzi o 3 zlote, tylko o autofire... ja bym reklamowal.
      • 10:

CommentAuthorYosh
      • CommentTime8 May 2009 17:05

Mam wściekły żółty i wściekły zielony - na obrazkach nie wyglądają na tak wściekłe.

Nie mam siły.... wysyłać.. kłócić się... a autofire z długością trzymania można zrobić na 555 :):) jakby było potrzebne...
      • 11:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime8 May 2009 21:05

Rany, to trzeba klocic sie o cos? Informujesz, wysylasz na koszt odbiorcy i czekasz, az wroci z reklamacji.