Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Alf:
na PPA proponuje się A500 nie dla tego że jest lepsze do gier, tylko dla tego że jest tanie :)- co zresztą jest opisane.Alf:
Mam 1040STFM i ten sam problem co ty, chciałbym uruchomić gierki z dyskietek nie inwestując np. w floppy emulator. Niestety pliki które udało mi się pobrać nie wiem jak można nagrać na FDD.Marcin:
Cześć, przepraszam że głowę Tobie truję, ale jako znawcy tematu ciut ją pozawracam. Na forum tematów od groma, ale konkretów średnio. Mam na oku STE uk. Tylko że z TOS RAINBOW i teraz moje pytanie, czy ten TOS w ogóle do STE powinien być pakowany? Dopiero 1.06 z tego co dałem radę odnaleźć był dedykowany do STE, czy prawidłowo rozumuję, że 1.04 nie obsłuży prawidłowo wszystkiego w STE? Czy warto w ogóle pchać się w taką Atarynkę? Czy pchać się, ale z marszu szukać już 2.06 i jeśli tak, to gdzie. Na allegro chyba średnio bezpieczenie? Będę wdzięczny i zobowiązany za każdą podpowiedźOd 1 do 40 z 40