Poszukuję chętnych do zamówienia flasha 8mbit Atarimaxa (jak w temacie) ->link<- Chcę skorzystać z promocji ~100$/5szt. Jak znajdzie się więcej osób to biorę więcej. Koszt jednostkowy = koszt_całości_zamówienia/ilość_osób+koszt_przesyłki(jaka wedle życzenia).
Jeśli nie macie czym zaprogramować to żaden problem bym przed wysyłką zaprogramował grą/ami które chcecie (wtedy napiszcie jakimi - zaznaczę na licie).
-------------------------------------------- ---------- finalna LISTA chętnych ------ -------------------------------------------- obok nicka w nawiasie notuję: W - wysłałem przesyłkę
wykasowany nick - wszystko ok - kart doszedł -------------------------------------------- (W) jerzyw - 1szt. bitman - 1szt. (W) tebe - 1szt. -------------------------------------------- DO ODBIORU U GZYNIA ->link<- - miker --------------------------------------------
@Dracon ad1: nie wiem biorę go bo mi się podoba idea ładowania z karta (mam sio2sd) ;) ad2: dokładnie mam taką samą nadzieję (tak wynika z oferty). Zweryfikuję w momencie paypalowania.
"WEEKEND SALE - 5 for $99.95 + FREE Shipping (no extra shipping for additional cartridges)"
"SALE - ENDS 07/31/2011"
klikam paypal i widzę 99.95 :) Nie widzę żadnych haczyków. Ponieważ już jest nas więcej niż 5szt. ograniczmy czas - proszę dopisywać się maksymalnie do północy so/nd.
nosty niestety nie wybieram się. Jeśli natomiast chcesz szybko to nie widzę problemu by dobrać 4 gości z tej listy i zamówić do siebie (już teraz) wysyłając reszcie. Ja zamówię w niedzielę. Poczekam do końca zapowiedzianego czasu.
@stryker: Promocyjna cena promocyjną ceną, ale chodziło mi przede wszystkim o "zawartość pudełka" - z czym to się je, do czego słuzy i komu to potrzebne i czy laikowi też się na coś to może przydać.
na szybko: - to pamięć 1MB w postaci karta - programować można przez ich programator USB (wersja dla bogatych ;) ) - lub zwykły SIO2PC (wersja dla biedniejszych)
Dzięki Scalak - jedyny "odważny". Jak widać po moim przykładzie to że ktoś przychodzi na ten portal to nie znaczy że musi wiedzieć "wszystko", a korona z głowy nie spada jak się coś komuś wytłumaczy.
Kiedyś miałem pamięć na kartridzu, nazywało się to to RAMcard (chyba) więc teraz widzę że Maxflash to nie jest to samo. Przynajmniej jasne, że jak nawet nie mam tego SIOcośtam to mi się na nic nie przyda bo bym musiał coś jeszcze dokupować.