Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
r_adm, dnia 18 maj 2010:
Niezlym trza byc masochem, zeby dalej sie bawic w te gierki :PTenchi:
Nie wiem kto to był, ale w relacji powiedział bardzo fajne zdanie które można by użyć jako odpowiedź na komentarz tego czytelnika: te gry są po prostu grywalne.Tenchi:
Ta relacja, dokładnie od tego momentu.Tenchi:
Czy to było bicie na alarm...Tenchi:
Patrzenie dziwnie na czyjeś zainteresowania to zdrowy objaw?Tenchi:
Czyżbyś sugerował że takie retro dinozaury jak my są nienormalne?Tenchi:
Przepraszam, ale co jest ekscentrycznego w interesowaniu się starymi platformami, systemami i grami na nich działającymi?Tenchi:
Widzę że chyba nie masz niczego złego na myśli, aczkolwiek trochę się zdziwiłem - pierwszy raz spotykam człowieka który ma aż TAKI dystans do swojego hobby.Tenchi:
A, i jeszcze jedno: to jaki procent osób zajmuje się daną rzeczą absolutnie nie jest dla mnie wyznacznikiem normalności.Tenchi:
I nie, nigdy nie nazwę patrzenia dziwnie na cokolwiek co nie jest złe normalnym. To moje życie i moja sprawa co robię, nie życzę sobie od nikogo wysłuchiwać jego osądów na ten temat.Tenchi:
Jakiekolwiek krytyki czy złośliwości zawsze będą przeze mnie odbierane jako objaw braku kultury i tolerancji.Krótki:
zawracasz sobie tym głowę, bijąc na alarm że się z nas podśmiewają.Krótki:
To że Twoi znajomi się patrzą dziwnie to po prostu zdrowy objaw - normalny człowiek tak reaguje na ekscentryzm.tdc:
Dla jasności, założyłem wątek dla nas aby każdy mógł tu zamieścić cytat gdzie ktoś mówi coś o nas. Następnie jest to punktem wyjścia do rozważań co my o tym myślimy, a jak widać mamy coś tu do powiedzenia;)michalmarek77:
Każdemu polecam gaming. A najlepsza jego wersja jest przekładaniec retro z current gamingiem. W ten sposób, miast oceniać, raczej czerpać się przyjemnośc będzie z obu tych "trendów"Tenchi:
Nie wiem kto to był, ale w relacji powiedział bardzo fajne zdanie które można by użyć jako odpowiedź na komentarz tego czytelnika: te gry są po prostu grywalne.Od 1 do 30 z 30