atarionline.pl Silly Venture 2011 Multimedia - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime14 Nov 2011 17:11

Wklejam link na mój skromny slide-show z party.

Miłego oglądania

Link na film i foty podam wkrótce.

Pozdrawiam
      • 2:

CommentAuthorlarek
      • CommentTime14 Nov 2011 17:11

sOnar, bardzo fajny materiał! Z przyjemnością obejrzałem.
      • 3: CommentAuthorHenryk
      • CommentTime14 Nov 2011 20:11

Świetne fotki. Pozdrawiam
      • 4:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime15 Nov 2011 10:11

Dziękuję Larek i Henryk za miłe słowo...

Oto link na download filmu

->link<-

wrzućcie to na pigwę jak ktoś może...

pozdrawiam
      • 5:

CommentAuthorDracon
      • CommentTime15 Nov 2011 11:11

Dobrze sie ogladalo, choc nie wszystkich udalo Ci sie "zlapac" (np. mnie) ;D
      • 6: CommentAuthoras...
      • CommentTime15 Nov 2011 11:11

Bo za krótko byłeś na party ..
      Więc ciężko było Ciebie złapać.
      • 7:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime15 Nov 2011 12:11

:)

Dracon. Na bank jesteś na fotach ale nie mogłem z efektami upchać ok 249 fotek w 4 minutach tracka...

..to też podeślę link na fotosy
      • 8:

CommentAuthorDracon
      • CommentTime15 Nov 2011 13:11

@s0nar:
      Spoko.
      Widzialem Ciebie w akcji z aparatem, ale jakos nie bylo kiedy zagadac... :)
      • 9:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime15 Nov 2011 13:11

a no tak to bywa na party, że każdy jest czymś zajęty. mam nadzieję, że 'majne migawken' gdzieś Cię utrwaliła. jeśli nie to mea culpa i przepraszam. naprawdę starałem się fotografować wszystkich i wszystko co ciekawe :(

pozdrawiam
      • 10:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime19 Nov 2011 16:11 zmieniony

Dzieki Sonar, za mile powitanie (tu tez dziekuje Irata4) i za duuuuuuuzo zdjec. Przydadza sie, niektore juz wkrotce :)
      • 11:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime22 Nov 2011 13:11

Kaz. Niebawem dostaniesz paczkę fotek :)
      • 12:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime29 Nov 2011 16:11

Wrzuciłem na Pigwę moje fotki. Czekam na link od Azbesta. Mam nadzieję, że się odezwie...
      • 13:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime30 Nov 2011 09:11 zmieniony

oto link na moje fotki. życzę miłego oglądania. dziękuję Azbest!

->link<-
      • 14: CommentAuthorHenryk
      • CommentTime30 Nov 2011 11:11

Sporo tego, ale sobie pobrałem. Dzięki sOnar.
      • 15:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime30 Nov 2011 12:11

Proszę bardzo Henryk :)
      • 16:

CommentAuthortdc
      • CommentTime1 Dec 2011 16:12

A kto zabrał zdjęcia w wyższej rozdziałce ?
      • 17:

CommentAuthorsNr
      • CommentTime1 Dec 2011 18:12

...tego to ja nie wiem...
      • 18: CommentAuthorandys
      • CommentTime1 Dec 2011 19:12

wszystko ladnie pieknie... ale....
      dlaczego nie ma nic o zwycieskim demku? nawet fotki nie ma, czego sie spodziewac? nierozumiem totalnie oddawania rzeczy po czasie "bo trzeba poprawic". wiele rzeczy demoscenowych bylo nazwanych 80% i dokonczonych pozniej, a jednak doczekalo sie pelnych wersji wg autorow. tak to mamy jakies nowe chore zalozenia demosceny. silly nie jest pierwszym party w ktorej cos takiego zachodzi. jak dla mnie jest to krok w tyl niestesty i nijak nie mozna sie z tego tlumaczyc.
      • 19:

CommentAuthorxeen
      • CommentTime1 Dec 2011 20:12

zwycięskie demko jest kończone - tyle mogę napisać, bo tyle wiem. Jest walka o pamięć, aby demko w ostatecznej wersji nie wymagało nie wiadomo jakiego atari. Jeszcze odrobinka cierpliwości :) na drugi raz trzeba jechać na party i zobaczyć pokaz, bo później się jeszcze trochę czeka :D wiem, wiem - taki żarcik ...

a poważnie - takie jest życzenie autorów i trzeba to uszanować - w końcu to oni nie przesypiają nocy aby to jakoś wyglądało i grało, prawda? nie podpinał bym tego tak ogólnie pod demoscenę i jakiś nowy trend - bez przesadyzmu (chyba, że o czymś nie wiem - to naprostujcie mnie)

mi tam się podoba, takie napięcie dla tych co nie byli.
      no chyba, że larek puści video relację wcześniej, to będzie można obejrzeć party version z kamery, he he.

BTW - na dhs pojawiła się video relacja, bardzo fajna - polecam: ftp://ftp.untergrund.net/users/ae/partyvideos/sillyventure2011/SV2011.mp4
      • 20:

CommentAuthorlarek
      • CommentTime1 Dec 2011 22:12 zmieniony

xeen:

no chyba, że larek puści video relację wcześniej, to będzie można obejrzeć party version z kamery, he he.

Proszę nie spodziewać się, że film będzie pokazywać wszystko w czasie 1:1. Musiałby wtedy trwać 4 dni.
      • 21:

CommentAuthortdc
      • CommentTime2 Dec 2011 04:12

4 dni? Dla mnie ok;)
      • 22: CommentAuthorandys
      • CommentTime3 Dec 2011 05:12

"...na drugi raz trzeba jechać na party...." zle to by sie skonczylo dla pewnych osob (osoby)...
      Co do takiego konczenia prac niestety staje sie to nagminne (wystarczy popatrzec na relacje demek z party na pouet) i jak dla mnie jest to totalnie bezsensowne i nierozumiem takiego trendu. Teraz? to dla mnie w ogole moze sie ono nie pokazac bo po co.
      • 23: CommentAuthor0xF
      • CommentTime3 Dec 2011 07:12

Jeśli nie rozumiesz, to pozwolisz, że ja wytłumaczę. Puściłem Numena party version i w efekcie wiele lat po puszczeniu ostatecznej wersji po youtubie krąży party version (w dodatku zgrane z emulatora z błędami), byłem też na party, gdzie pod ręką było tylko party version i tylko ja potrafiłem je uruchomić na atarynce. Z jednej strony rozumiem Twoją tesknotę za jak najszybszym zobaczeniem dema (sam na nie czekam), z drugiej strony to demo to dla Ciebie tylko kilka minut oglądania, a dla autorów kawałek życia, więc postaraj się to uszanować.
      • 24: CommentAuthorandys
      • CommentTime3 Dec 2011 08:12

tak... tylko dlaczego ono ma pierwsze miejsce? po co w ogole takie cos wystawiac?
      Twoje boje z numenem tez moznabylo inaczej rozplanowac. wystarczylo dopisac do nazwy dema 90%. Ja bardzo sie ciesze , ze takowe wczesniej wyszlo.

" i tylko ja potrafiłem je uruchomić na atarynce" no nieprzesadzaj, ze tyle roznych mozliwosci jest;p raczej predzej rozne atarki.