Witajcie. Nie mogąc dzisiaj spać w nocy wpadlem na pomysl zorganizowania cyklicznych spotkań graczy retro polączonymi ze świetną zabawą. Glównym zalożeniem takich spotkań byla by świetna zabawa, a ponadto: -- Konkurs dla graczy w gry ( Oczywiście stare) wraz z pamiatkowymi nagrodami ( Mam doświadczenie w tej materi, ponieważ organizowalem już podobne spotkania skupiające graczy) -- Jako że pochodzę z Podhala , w porogramie także pojawila by sie jakaś niewymagająca wycieczka, oczywiście z piwkiem w schronisku --Ognisko integracyjne :) Cala impreza trwala by oczywiście 3 dni, to jest od Piątkowego popoludnia do Niedzieli. Powiedzcie jak się zapatrujecie na taki pomysl? Pozdrawiam. PS: Przepraszam za brak literki ( Pierwsza litera mojego imienia Lukasz) Nie mogę sie dogadać z moją klawiaturą...
Miejscem spotkania bylby jakiś pensjonat , gdzieś w okolicach Zakopanego ( oczywiście zadbal bym o to , aby nocleg byl jak najtańszy i nie przekraczal 30 zl)Może przy większej ilości osób udalo by się jeszcze zbić cenę. Mówiąc rerto maszyny mam na myśli takie komputery i konsole jak: --Atari ( mój model to 800Xl, 2600 ,) --Comodore 64 --NES --SNES --Amiga ( 500+ ) --Sega Mega driwe. Oczywiście jake kochane sprzęciki będą, to kwestia do obgadania, bo oczywiście wezmę tylko te, które będziemy potrzebować do naszej zabawy:)