Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mgr_inz_rafal:
Wiem, że można sobie renumerować, ale to z kolei niszczy numerację specjalną (np. zawsze zaczynające się od pełnego 1000).Maciek:
Nie rozumiem co Ci doskwiera w notepadzie na PC. Zapisujesz jako txt i wsadzasz na dyskietkę programem ATRUtil.Bluki:
Numery linii mają drugorzędne znaczenie, a przy odpowiednim pisaniu programu - żadnego.larek:
Najlepiej to programuje się na kartce papieru :)LCD:
Mi by sie przydal Edytor który tez moze kompilowacxorcerer:
Niestety, kompatybilność z wersją na Atari raczej nie istnieje albo jest szczątkowa. Próby załadowania jakichś *.gfa które u siebie mam kończą się czerwonymi linijkami errorów.Xor:
Mnie się edytor GFA basica podobał, miał zwijanie procedur klawiszem HELP tak samo jak w Turbo Assemblerze. Dla mnie bomba.xorcerer:
Pozostanę przy upierdliwym pytaniu: czy wiecie, co to jest WinPak? Czy macie jakiś link do czegokolwiek na ten temat? Dokumentacja, warezy, coś co da się uruchomić i skonfigurować, zamiast walić na ślepo po Calamusie (który w powszechnie dostępnej, demowej wersji nie pomaga w niczym)?Od 1 do 40 z 40