A tak przy okazji, postanowiłem, że od czasu do czasu opowiem, co w AtariOnline.pl piszczy, czy co się dzieje z projektami albo po prostu co mi na sercu leży :). Opowiedziałem dużo o planach na godzinnym nagraniu w rozmowie z Tytusem, a teraz jeszcze dodatkowo drugi filmik:
A ten wspomniany już filmik o nowościach w świecie Atari już zapodawałem, ale w wątku o Pixel Retro Shop, więc może trochę myląco. Dlatego jeszcze raz:
Albo udostępniaj tylko tym, którzy dostaną zaświadczenie z pracy (od szefa?) i z domu (od żony?), że wykonali wszystkie obowiązki i mają odpowiednie na to "certyfikaty" :P
Na pytania, dlaczego dziś inna kolorystyka strony - odpowiadamy co roku: bo dzisiaj urodziny AOL. Równo 20 lat temu, 20 kwietnia 2004 roku została uruchomiona w internecie. Niestety, w tym roku, ze względu na stan zdrowia, nie zdołałem przygotować nic ekstra, sorki.
@Kaz : Trzymaj się i broń Cię Boże, nie upadaj na duchu! Pamiętaj, że pełnisz rolę czołowego krzewiciela wiedzy o tym niesamowitym (a dla nas wręcz "magicznym" ) okresie komputeryzacji.
Dwadzieścia lat minęło jak jeden dzień... Okres młodości z małym Atari to zaledwie kilka lat było, a tu już całe pokolenie przeminęło odkąd powstało AOL... Chyba zostanie z nami a my z nim po wszystkie dni nasze... STO LAT!!! A Ojcu Założycielowi powrotu do zdrowia życzę. :-)
100 lat , gdyby nie aol to historia atari w Polsce bylaby wielka biala plama , a tak mamy mnóstwo przeciekawych historii. Duzo zdrowka Kaz i do zobaczenia moze kiedys we Wrzeszczu ;)