@sOnar: dzięki za fantastyczny materiał. tylko mały request na przyszłość - nie wrzucaj po raz trzeci tej samej muzy do photoslide'a :D lubię Gammę 505, ale on ma też całą masę innych świetnych kawałków :D
Twoja fotorelacja jest nieporównywalnie bardziej obiektywna, pomimo przeciwieństw jakie przyszło Ci doświadczyć (pech 800x600) w porównaniu do relacji przedstawionej przez TDC'a.
Jednak to wersja TDC istnieje jako relacja, że tak powiem, oficjalna, ostateczna. Jest ona troszkę tendencyjna - wyrażająca jego wrażenia. Byłem cały czas na Party i fotorelacja bezkomentarzowa sOnara wierniej oddaje rzeczywistość niż późniejsza fotorelacja TDC'a, choć z fajnymi komentarzami.
Bartcom, Tdc naprawdę się starał, ale nieda się przedstawić relacji całkowicie bezstronnej, ta jest tochę w krzywym zwirciadle. Tylko nieliczni chociażby byli na wycieczce po Głuchołazach, gdzie była niezła jazda z taplaniem się w rzeczce z biczami wodnymi
Relacja TDC'a jest bardzo fajna. Jeżeli TDC "zwirciadło" postawiły bardziej do światła, byłaby jeszcze lepsza. Hmmm... coś korci mnie, korci: muszę to napisać: A lepsze jest wrogiem dobrego.
Moja relacja ani nie miała być "lepsza" ani "dobra", ani wyczerpująca;) Obecnie jest jak to pisał Pablo112 nieco w krzywym zwierciadle czyli w wielu miejscach zamiast oddawać ducha imprezy to lecę sobie czystym SF ;)
Nic nie stoi na przeszkodzie aby np. co 5 uczestnik napisał własną relację, w mojej ocenie to bardzo cenne bo ja np. wielu rzeczy nie widziałem, wiele mnie ominęło. Dlatego jak ktoś napisze to my chętnie to opublikujemy - powodzenia w pisaniu!;)
Dobra taka relacja niż żadna, bo zdaje sie, ze na sasiednim portalu opisow brak (chyba wedle zasady - przekonaj sie sam a nie czytaj przezyc innych :P). Akurat TDC posiada calkiem lekkie pioro i swoj styl, jednemu sie ono spodoba, innemu mniej. Wg mnie jest calkiem OK. :)
@Vidol - wielkie dzieki za przerobke! Wstyd sie przyznac ale ja juz nie mialem czasu w tym grzebac.
@TDC - mi tez bardzo podobala sie Twoja relacja w tym roku. Byla bardzo pogodna i przeczytalem całą z przyjemnoscią. A kazda recenzja jest subiektywna, szczegolnie ze na zlocie nie mozna byc wszedzie. Gratuluje!
To nie do falcona, to ogólnie do "dużych". Jest to interfejs ps2 a projekt nazywa się Eiffel ( ostatnio czyli rok temu jak sprawdzałem to ostatnia wersją było v 3 ) Akurat Ciebie nie interesują takie "dodatki" ale ogólnie Eiffel to fajne urządzonko :)