atarionline.pl WeCan 2012 - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthornosty
      • CommentTime11 Sep 2012 13:09 zmieniony

Nie wiem jak moglem przegapic zapowiedzi tej imprezy w moim miescie! Przed chwilą Voyager dam mi cynk: "Na miejscu bedzie troche oldckoolowego sprzetu (c64, A3000, A500), a pierwszej nocy w planach Amiga ECS dmoshow..."
      ->link<-

Z regulaminu wynika ze Atari jak i inne platformy są mile widziane.

No i kilka fajnych koncertow, w tym kultowy Grill Attack! :D
      • 2: CommentAuthorgorgh
      • CommentTime11 Sep 2012 13:09

wlasnie mialem nosty pisac do cb w tej sprawie.na 80% sie wybieram, gdyby ktos sie z atarowcow wybieral z wawy to jade pociagiem 16-18
      • 3: CommentAuthormac
      • CommentTime11 Sep 2012 16:09

Zastanawiam się czy nie jechać na sobotę wieczór samochodem z Wawy (powrót w sobotę w nocy), jakby co to czy są chętni aby się zabrać?
      • 4: CommentAuthorodislaw
      • CommentTime11 Sep 2012 19:09

@nosty: zamierzasz wziąć udział? bierzesz sprzęt?
      • 5: CommentAuthornosty
      • CommentTime11 Sep 2012 23:09 zmieniony

Udzial biernie wezmę napewno. Będę od 20:30 w piatek, oraz w sobote pewnie od 17 - 18.
      Wczesniej mam inne plany i nie za bardzo moge targac ze soba Atari i monitor.
      Ale okazja zeby sie spotkac i obejrzec cos odmiennego niz Atari znakomita.
      • 6:

CommentAuthortdc
      • CommentTime12 Sep 2012 00:09 zmieniony

Ta impreza to w pewnym sensie kontynuacja Riverwasha, teraz są nowi organizatorzy, ale nasi dobrzy znajomi zapewne będą obecni, więc jechać warto.
      • 7: CommentAuthornosty
      • CommentTime14 Sep 2012 16:09

No to mam nadzieje ze dzisiaj i jutro kogos znajomego spotkam :) Okazalo sie ze ide dzis w silnym skladzie z dwoma kumplami: jeden amstradowiec, drugi comodziarz :D Chociaz obaj w "stanie spoczynku".
      • 8:

CommentAuthortdc
      • CommentTime15 Sep 2012 13:09

No i jak się bawicie?
      • 9:

CommentAuthortdc
      • CommentTime17 Sep 2012 14:09

W końcu pojechałem i tu mamy fotorelację:

->link<-