Do party pozostały dokładnie 2 miesiące. Z punktu widzenia partyzanta to kaaawał czasu, natomiast z punktu widzenia organizatora wręcz odwrotnie. Dlatego już teraz chciałbym prosić Was o potwierdzenie chęci nabycia śniadania, obiado-kolacji lub dwóch z tych rzeczy w dniach od piątku do niedzieli. W sposób następujący np.:
Grey, Piątek (śniadanie), Sobota (śniadanie i obiadokolacja), Niedziela (śniadanie)
Ceny:
Obiado-kolacja - 25 zł
Śniadanie - 15-18 zł
Każdego dnia inne śniadanie oraz obiado-kolacja (dodatkowo deser).
Z tego co udało mi się ustalić to na śniadaniach serwowane będą: jogurt, twarożek ze szczypiorkiem, jajka na twardo, jajecznica, parówki na ciepło, wędlina, ogórki, pomidory, ser żółty, masło, chleb, herbata lub kawa (do oporu).
obiadokolacje:
zupy - pomidorowa z makaronem, rosół z makaronem
drugie danie - pieczeń z karkówki, ziemniaki opiekane, surówki, pieczeń schab ze śliwką, ziemniaki z koperkiem
Tdc, piątek (obiadokolacja), Sobota (śniadanie i obiadokolacja).
W niedzielę chyba nie zdążymy nic zjeść tak jak rok temu, no ale w razie czego się dołączę też w niedzielę. W piątek też nie wiem czy dojedziemy na czas, jak dojedziemy to może nawet na śniadanie się załapiemy.
Grey, czy wzorem roku poprzedniego będzie fasolka po bretońsku któregoś wieczora? Pytam bo ostatnio nie miałem miedziaków i dosyć nieoczekiwanie obeszłem się smakiem (była to fasolka niezapowiedziana) ;)
@jhusak: a może Wasza trójeczka określić się co Was interesuje i kiedy? :) Wg schematu który podałem w pierwszym poście do topicu?
Ok, dostaję też od Was deklaracje na mail'a, później je odpowiednio skomasuję. Czekam na kolejne ! Posiłków pewnie będzie przygotowanych ok. 10+ więcej, ale lepiej już teraz się zadeklarować. Będzie jeszcze lepsze żarełko i wszystko na miejscu - szkoda czasu, a program imprezy wyjątkowo napięty! :)
My podobnie. Choć zależy to od ilości patroli i szykan drogowych ;)- Radio obywatelskie na dachu jest a i anty*adar, późno tylko łapie te nowe, żółte z antenkami, co zdjęcia w technikolorze (nie) przychodzą ;_)=-))
Ok, czas zacząć porządkować listę osób, które zadeklarowały się na posiłki na SV2k12 - lista połączona z forum na AA i AOL. Osoby które chcą zarezerwować sobie wyżywienie proszone są o dopisywanie się do wątku wg. schematu poniżej:
Posiłki na SV2k12 _____________________________________________________________________