atarionline.pl Różności z ASF - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorOdarpi
      • CommentTime27 Oct 2012 13:10

Witam, znalazłem właśnie taki stareńki wątek: ->link<-

Chciałem zapytać o gry Black Jack, Karuzelada i Ortos. Czy ktoś z Was to zna? W bibliotece gier tych tytułów nie widzę.
      • 2: CommentAuthors2325
      • CommentTime27 Oct 2012 13:10 zmieniony

stryker trzyma obrazy dyskietek tutaj ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/stryker/gepard_soft_atr_pro/ Zbadałem wszystkie działające pliki .atr, ale zostało trochę plików .pro których Altirra nie obsługuje i może tam znajdziesz to czego szukasz. Część plików .atr Altirra nie potrafiła odczytać lub miały błędy.
      • 3: CommentAuthorOdarpi
      • CommentTime27 Oct 2012 14:10 zmieniony

Rozumiem, wielkie dzięki!

EDIT: Choć z tego co widzę, ostatnia modyfikacja tych folderów miała miejsce w 2004 roku, a wątek jest jednak nowszy.
      • 4: CommentAuthorstryker
      • CommentTime27 Oct 2012 15:10

To nie sa gry na Atarke ....czytał cały wątek ?
      • 5: CommentAuthors2325
      • CommentTime27 Oct 2012 15:10

Pod koniec:

"Jedna ciekawostka. BLACK JACK(ASF), KARUZELADA(ASF), ORTOS(ASF), VIDEO WYPOŻYCZALNIA(MACBIT) są to unikatowe produkty, które da się odczytać i uruchomić!!! ....ale na PC. Stryker podczas wizyty u mnie zażartował, że może ASF miał takową nieznaną kartę w swej historii, no i miał rację."
      • 6: CommentAuthorOdarpi
      • CommentTime27 Oct 2012 19:10

A no rzeczywiście. Ale nie zmienia to faktu, że chętnie bym się z tym zapoznał.
    1.  
      Damnit !

I would love to buy "Deimos" and "Citadela/The Citadel" from him. Alas, I cannot remember my atari-area nickname nor my password. Tried to register again, but failed...

-Andreas Koch.