"Hotline Trail, moja frustrująca mini gra osadzona w latach 80-tych Oryginalnie napisana na compo 0hgame organizowane przez Sosa. Retro cover art przygotował Cezary Łuczyński. Grafikę, kod, muzykę - rezoner." ->link<-
Witam wszystkich. Jestem miłośnikiem takiego amerykańskiego reality show pt. SURVIVOR, jeden z uczestników który jest bardzo rozpoznawany i gra w najnowszym sezonie, wolny czas spędza poniekąd przy tym
Na stronie Fandala ->link<- dodano nową grę, która na Atari ST i Amidze była znana pod tytułem Chamonix Challenge. Wersja na małe Atari jest nieoficjalna i ma zmienione - znacznie ułatwione - sterowanie Fire to badanie stabilności podłoża, góra - skok w dal. Przed wyprawą trzeba skompletować wyposażenie mając na uwadze ciężar naszego plecaka. Zwraca uwagę dbałość o detale graficzne, mimo, że nie jest to gra komercyjna.
Proszę Państwa, oto artykuł którego nie powstydziło by się wydanie specjalne Bajtka, a który to powstał 29.12.2013 na forum portalu Dobre Programy. Autorem jest człowiek podpisujący się command-dos.
Zapraszam do lektury i ... do klawiatury. Czeka listing do wklepania :)
Archive.org udostępniła emulację konsol w przeglądarce na m.in. Atari 2600, Atari 7800 ProSystem, a także na ColecoVision, Magnavox Odyssey, Astrocade.
Radzę tego nie instalować. Sam dałem się wrobić. Gra żąda pozwolenia na wysyłanie smsów płatnych i właściwie za wszystko co się kliknie podczas gry (jakby ktoś szukał gdzie są opcje, exit czy coś to nie radzę) leci kasa na ich konto 4,92 i wyżej.
MaW: jestem fanem pierwszej części i za skurczybyka nie wiem co to ten T800 moim skromnym zdaniem troszkę się pogubili w modelach ponieważ najnowszy z "normalnych",ulepszonych modeli Terminatora to był model CYBERDINE 101 właśnie ten z T1(plakat/okładka),(który był idealną replika człowieka [śmierdziało mu z pyska ,miał układ krwionośny ,...itp]a T600 był gumowy ),więc z kąd ten T800 ???