Witam Na Allegro są dostępne słuchawki nauszne Atari. Ma je ktoś, jak z jakością, warto kupić, czy ktoś po prostu, chce zarobić na znaczku, a jakość do bani. Słuchawki bardzo mi się podobają wizualnie i gdyby jeszcze okazało się, że jakościowo (dźwięk, wykonanie) jest ok., to chętnie bym je nabył, bo moje obecne powoli się kończą.
Jak masz 380 zł to kup Grado - audiofilskie słuchawki:) sr-60. Wszystkie szenhaizery jakie mam zbyt mocno walą sopranami i dźwięk męczy. Dotyczy dousznych.
Mam te słuchawki Atari. Basy w porządku ale moim zdaniem brakuje w nich wysokich tonów. Muszę je podkręcać equalizerem aby grały ładnie. Wydaje mi się, że dobrze się spiszą podłączone np. do Atari 8-bit :) Raczej ich nie polecam ale ja jestem rozpieszczony o wiele droższymi słuchawkami więc za tą cenę chyba nie są tragiczne. Używałem je też z Nintendo 3DS i dają radę. Co do słuchawek bezprzewodowych to miej na uwadze że te na bluetooth mają laga i nie nadają się do PS3. Osobiście używam głównie słuchawki SONY MDR-1RBT, podobno najlepsze jakie istnieją na bluetooth. Z każdym sprzętem jaki testowałem jest jakiś lag. Najmniejszy z PSVita a największy z Androidem. Lag jest od 1/4 sekundy do sekundy. Jeśli chodzi o odtwarzanie filmów(testowałem w Androidzie) to akurat nie ma problemu bo odtwarzacze wiedzą jaki jest lag w słuchawkach i same opóźniają obraz aby była idealna synchronizacja. Niestety w grach to jest niemożliwe. Słuchawki bezprzewodowe mają też wbudowany wzmacniacz którego nie zmienisz(chyba że użyjesz kabla) i zwykle coś z nim jest nie tak. W SONY MDR-1RBT pracuje on zawsze na cały regulator i kontrola głośności jest wyłącznie cyfrowa. Jeśli jesteśmy w idealnie wyciszonym pomieszczeniu to da się usłyszeć cichy pisk jaki on wydaje w ciszy oraz podczas bardzo cichego słuchania muzyki. Ale większość ludzi pewnie tego nie usłyszy bo w/g serwisu Sony człowiek nie powinien tego słyszeć ;)
ja przy swoim,polecam nauszne Sennheiser/Y ,Któreś nawet emulują 5.1,a tak szczerze to wolę głośniki 5.1 stacjonarne choć do przenośnych konsol bądź jak dzieciak śpi to pewno najlepsze rozwiązanie aczkolwiek moim zdaniem słuchawki kaleczą słuch (pestki szczegolnie).Ja posiadam Logitecha serii Z top model (nie najnowszy[najnowsze słaby syf]) i nie zamieniłbym ich na inne ,zresztą był u mnie Jury i słyszał ,70%głośności pękają balony(sylikony nie wiem),ale tu nie o głośność.Stary Technics też daje radę .