Uważam iż ów post ma sens :-)(bez mrugnięcia oczkiem)c,dziękuje wam bardzo za WAS ,za klimat ,możliwość poznania zdolnych ludzi,koderów,graczy,fanów ATARI,chciałem jednocześnie przeprosić osoby które w jakiś sposób uraziłem swoim zachowaniem . Odpuszczam tymczasowo portal ,po prostu przerosły mnie problemy osobiste (życie) a nie chcę pisać głupot,jednocześnie nie odpuszczam zobowiązań wobec osób które mi zaufały.Jeżeli ktoś będzie chciał się ze mną skontaktować osobiście to podaję nr tel kom(HEYA) : 788-257-982 ,e-mail macie w moim profilu. Dziękuje i pozdrawiam IRATA4.
Każdy ma swoje problemy i po co miałby jeszcze dokładać do tego czyjeś. Przeczekaj cichcem trudny okres, a innych o tym może nie informuj, nikt tu nie leży bykiem na plaży całą dobę.
Ale o co do licha chodzi? Gdzie tu sens, gdzie logika? Obraziłeś się na tę stronę czy co? I jaki ma ona związek z Twoimi problemami życiowymi, z którymi boryka się niemal każdy? Tym bardziej jest to dziwne, że właśnie poprosiłeś o pomoc w programowaniu z przerwaniami DLI. Pomijam, że publiczne podawanie swojego nr telefonu w necie to proszenie się o nawet dość poważne kłopoty (spamerzy, dowcipnisie, "hakerzy" itp.), no chyba że to nie jest Twój prywatny numer...
Podoba mi się to, że jesteś ŚWIADOMY, że dopadła Cię choroba alkoholowa i że wiesz, że trzeba z nią się uporać. MUSISZ CHCIEĆ z niej wyjść. Nikt Ci nie jest w stanie pomóc, jeśli nie będziesz CHCIEĆ i nie będziesz procować nad tym razem z profesjonalistą.
Nie używam wielkich liter do pisania całych wyrazów. Robię to chyba po raz pierwszy. To chyba o czymś świadczy.
...żyje ,nie mogę państwa opuścić (kolejny nałóg:-),pozytywny ). jestem w szpitalu i dość trudno mi cokolwiek napisać (niewygodnie). Pozdrawiam i Dziękuje .
Zdrowiej Irata4!Mam nadzieje, ze jak wydobrzejesz bedzie w koncu okazja sie spotkac i pogadac. O grach, ich tworcach, swietnych sprzetach i wszystkim innym co mniej lub bardziej z tym zwiazane! Powodzenia !