szkopuł w tym że to co podałeś to są linki do demonstracyjnych wersji GIER. A mi chodziło o demo scenę ;) A tego już jest malutko, sam znalazłem jakieś kilkanaście sztuk :D
:) szukam demka które kiedyś bardzo mi się spodobało, demo było na pc bodaj z końca lat 90'tych i przedstawiało jakąś historię różnych przedmiotów na stole, pamiętam też że demo nie pracowało na akceleracji sprzętowej. Więcej nie pamiętam, szukam ale nie mogę trafić. Może ktoś pamięta ?
Vocals were recorded at the party place night before deadline in the main hall if I remember correctly. Not the easiest place to record some singing with only one headphone, a broken headphone earpiece used as microphone, pc with GUS soundcard, and a hall full of demogeeks blasting their music full volume. That and us being "not quite sober" at the time also might have had some influence :)
Might not sound perfect, but atleast it was fun recording. ;)
to mnie zawsze fascynowało - jak niektóre rzeczy oglądane tysiące razy powstają na pełnym spontanie, na kolanie, w ostatniej chwili.
to jest najnormalniejsze rozpisanie zwykłego 4 kanałowca na dwa pokeye. Kiedyś w demach norma, teraz luxus, i chyba dlatego że część autorów nowych produkcji nadal używa obecnie magnetofonu ;)
no co się śmiejesz ,fajne echo i tyle ,jak puszczam w prologic i gra tył to mam przestrzeń ,lubię takie rozwiązania ;-),gdyby dorysować cienie i odbicia tych sześćianów to był by full wypas,dorysować napisałem celowo.
Demka Exmortis są fajne, ale na tych filmikach (zgranych z emulatora) zgubiona jest synchronizacja i kilka obrazków. To jest właśnie tak, jak się eksperymentuje z częstotliwościami wyświetlania. :)