atarionline.pl Podziękował - urlop od sceny... - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorsikor
      • CommentTime3 Aug 2009 11:08

Cóż, jak widzę - stałem się zapalnikiem. Nieważne - szkoda, że Kaz nie chce dalej prowadzić strony, wielka strata.
      Póki co - ja też się będę raczej rzadziej pojawiał, z powodów osobisto-finansowych muszę sobie zrobić urlop od przyjemności (proza życia). Nie oznacza to, że wszystko idzie do lamusa, ale niewątpliwie wszystko związane z przyjemnościami będzie się toczyło w wolniejszym tempie.
      Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia za jakiś czas...
      • 2: CommentAuthorpajero
      • CommentTime3 Aug 2009 13:08

Sikorek, skocz po browar i wal do Kaza. Nawet jeśli robiłeś tylko jako zapalnik to OBYDWOJE potrzebujecie inspiracji.

Kurde, co się wydarzyło (lub nie) w Głuchołazach, że takiego doła macie?
      • 3:

CommentAuthortdc
      • CommentTime7 Aug 2009 14:08

Racja.

W Głuchołazach nic się nie wydarzyło. Wszyscy bawili się świetnie i ja nie widziałem nawet najmniejszej sprzeczki kogokolwiek z kimkolwiek itp.

Może to taka zasada, że jak imprezka udana to po imprezce... :-/
      • 4:

CommentAuthorsikor
      • CommentTime24 Oct 2009 17:10

Witam!
      Z racji coraz większego rozłamu na scenie Atari, zbieraczy gier, cartów, pudełek, maniaków oraz własnego doła i kłopotów egzyncjonalno-finansowych postanowiłem odświeżyć temat. Poza prowadzeniem projektu Unity Games - ->link<- - postanowiłem się do końca roku wyłączyć z innych tematów i oficjalnych projektów na obu forach (tradycyjnie na atariarea jeszcze tylko ogłoszę termin sztabu). Po raz kolejny stałem się pewnego rodzaju zapalnikiem - trudno, jakoś to przeżyję. Z uwagi na to, że za wyjątkiem Unity Games jest to prawdopodobnie mój ostatni post na tym forum w tym roku - życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego 2010 Roku. Oby był dla mnie i dla Was lepszy. Do zobaczenia w styczniu.
      Sikor
      P.S.
      Miker, odpuść sobie tekst o "fochach", proszę...
      • 5: CommentAuthorguma
      • CommentTime24 Oct 2009 18:10

Tomek : Pozdrowienia! ciekawe czy pamietasz wyalienowana ekipe z Katowic ...
      • 6: CommentAuthortatqoo
      • CommentTime25 Oct 2009 07:10

Sikor, fajny foch :)
      • 7:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime26 Oct 2009 09:10 zmieniony

Tatqoo - akurat doskonale rozumiem Sikora. Mnie tez to bagno robione przez kilka osob z AA meczy. Niektorzy biora udzial w zabawie znanej jako "Atari" nie po to, zeby byc swiadkami czy nawet ofiarami jakis niesmacznych atakow czy rozgrywek. To po prostu zniecheca do sceny/spolecznosci i mamy juz wiele przykladow odejscia (osob znanych i zupelnie nieznanych).