Kochani, do party pozostały 3 miesiące, dlatego warto pomyśleć już o noclegu. Oczywiście na party będą dostępne sleeping roomy, ale niektórzy z nas już wyrośli z takich "wygód" :)
Tak jak rok temu udało się załatwić zniżki w Hostelu Bursztynek, zaszły jednak małe zmiany cenowe.
Przy rezerwacji pokoi na hasło "ATARI" ceny wyglądają następująco:
Za pokój wieloosobowy - 40 zł / osoba (5zł mniej niż w latach ubiegłych)
Za pokój 2 osobowy - 50 zł / osoba
Za pokój 1 osobowy - 100 zł
Informacje o hostelu znajdują się na stronie ->link<-
Co prawda do eventu pozostały 2 miesiące, ale jest już sporo rezerwacji w Hostelu Bursztynek. Jak ktoś planuje nocleg w bardziej komfortowych warunkach niż szkolne sleeping roomy, w dodatku blisko party place - lepiej "zaklepać" sobie pokój już teraz. Żeby nie było że nie ostrzegałem :)
Na hasło commodore dostaje się darmowy wp....ol na wejściu :)
No to pojechałeś :D PADŁEM :) Zapomniałeś jeszcze o darmowych "mydelniczkach" oraz "trumnach" :)
Eh, Panowie, C-64 i ZX Spectrum to równie zajebiste komputerki. Nasze światy się niejednokrotnie "przecinały" :) Shiraz Shivji, inżynier od C-64 stworzył Atari ST, goście od Spectruma maczali palce przy konsoli Jaguar itd. :) Mało tego - dev-kit do gier na Lynx'a był na Amigach, a pismo Commodore & Amiga składane na Atarkach :) Zupełnie jak w polityce !
No mam nadzieję że nikt nie wziął tego na serio, w zeszłym tygodniu nabyłem 128D :) A poza tym mam i A500 i ZX48 i parę innych ciekawostek ;)
@bartcom: najmocniej Cię przepraszam, ale miałem przepełnioną skrzynkę na AArea i jedynym śladem był email z forum, który wylądował w spamie :( Jużci odpisuję.
Mam wolne jedno miejsce w pokoju dwuosobowym w "Bursztynku" na 3 noclegi (piątek-sobota, sobota-niedziela, niedziela-poniedziałek). Jeśli jest ktoś chętny, niechaj da znać tutaj lub na PM. :)