Heloes, Tak patrze ze tylko 30 moich znajomych to czlonkowie fb strony aol, a ludzi stad zna sie wiecej, z komciow i forum. Pliz o coming out profilowy, moj profil pod linkiem : ->link<-
No dokladnie tak jak adam mowi, fb ma te zallete ze ma czat i mozna swobodnie podyskutowac , nawet chwile ,jestt to dosc wygodne. Tdc: ,juz poprawilem, thnx
Chodzi o to, że na FB widzimy wszystkich z imienia i nazwiska, a coming-out czyli ujawnienie się, ma polegać na tym, aby znajomi gorgha z FB przyznali się kim są na forum/scenie :) Faktycznie ja też mam czasem problem a wiem że większość moich znajomych na FB to atarowcy :) Ze mną większego problemu nie ma, jeśli chodzi o powiązanie ;)
Mniej wiecej, nie mam raczej problemu z rozpoznaniem znajomych na fb po pseudonimie, bardziej odwrotnie jest problem, bo nie wszyscy jezdza na zloty i od lat zna sie sie siebie nawzajem tylko po nicku. Mimo wszystko jak sie zobaczy czyjegos "pynia" to jest jakos mniej anonimowo. Wybaczcie zartobliwy ton tematu ( jesli komus to nie pauje ) , ale mialem duzo smiechu jak czytalem posty powyzej :) pozdr