@jok - masz rację. przy pierwszym oglądaniu nie zauważyłem pełnych creditsów, a inny styl powinien mi dać do myślenia. tło za tym lewitującym golasem wygląda na carrionowe
xeen: thx :) odyniec: dwa tła wyglądają na carrionowe - ale może coś jeszcze - tyle z compo pamiętam. Carrion już robił grafy podobne w stylu do A. więc może więcej.
IRATA: na amidze - no "na amigę" tzn. myszką w grafx2 (który jest na amidze) ale rysowane na lapie - z czego połowa na party. a konkretnie to na amidze 500 - 320x256 32 kolory Jest problem z kolorami przy zamieszczaniu png. w necie - tutaj powinno teoretycznie być ok. ale ch. wie :/ nie wiem jak to obejść.
2 miejsce b. fajne - Calladin z TBL - taki obrazek z wilkami i laską w lesie - chyba nie ma w sieci na razie:
ok. znalazłem
Jego styl rysowania jest świetny - a to jest dodatkowo na a500 Dla mnie super ilustracja, przy czym aż krzyczy - "work stages or gtfo"
@Jok fajna praca, gościówa wygląda jak "siostra" Lei. ;) Jedyne co mi tu przeszkadza, to anatomia jej nosa - powinien się nieco zwężać u góry.
Z dem najbardziej podobało mi się to z lewitującym golasem na C64 (i grafikami Carriona) - fajne bo nieco inne od typowych, z minihistorią do opowiedzenia.
pal licho anatomie , fajne przypomina pastale dlatego myślałem że rysowałeś na papierze potem skan i poprawki na Amidzę , a tak to bardzo ładnie , jak długo tworzyłeś tę prace ? Jak bym miał się czepiać to coś bym znalazł ale po co skoro jest efekt WOW i chyba tak ma być .
Wilki też super , ciekawy styl ,szkoda że detale poszły na twarz szamanki a wilkom wąsów poskąpiono - wiem czepiam się .Taka zabawa szczegółami zamiast ostrością ,fajny pomysł .
poza invitką na SV warto też przejrzeć stuff z Assembly Summer. Prace są nierówne, ale niektóre niesamowite! Bardzo podobała mi sie produkcja Sokia - CNCD&FLT na PC. Świetny pomysł i wykonanie. Smash to jest gość!
Taki urok kompotów. To jest jedyna produkcja na C64, więc może jakiś platformiany patriotyzm zadziałał. Dziwi mnie też jazda po demie 'Alkaline' na pouecie. Co prawda wybtine nie jest, ale aż tak złe też nie.
Dzisiaj KWAS we Wrocławiu! Kto jedzie? Jak ktoś zdecyduje w ostatniej chwili i będzie potrzebował wskazówek jak trafić to pomogę - podaję numer bo na forum wchodzić nie będę: 509 933 475
toż to prawie jak mój pomysł z grą na dwie Ataryny spięte portem joya i nałożonym obrazem z dwóch rzutników ... nie było jednak chętnych do stworzenia czegoś i zaprezentowania w ten sposób.
wypuszczono zwycięskie demo na STe grypy MSB z ostatniego SV:
Międzyczasie udostępniano też inne prodki z tego party, które nie ujrzały światła dziennego od razu po party (np. demo na Faclona grypy Extream). Warto śledzić demozoo