Witam. Chciałbym zameldować/pochwalic się, że wczoraj na świat przyszedł nowy użytkownik Atari!!! Alicja będzie córeczką tatusia i będzie też oczywiście użytkownikiem Atari. Pozdrawiam wszystkich będących w temacie :) (I tych nie w temacie też - musiałem się pochwalić środowisku atari super córeczki) :P
Gratulacje !!! Cieszcie się nią póki jest maleńka. Bardzo szybko dzieci rosną i nie wiadomo kiedy stają się mądre, cwane i... kochane. Mam córkę 1.5 roku. ;-)
Nie trawię takich czerwonych drących się i srających larwalnych postaci człowieka ;-) Fajny etap zaczyna się jak potomstwo zaczyna łazić i cuś mówić do nas. Oczywiście sam już doświadczony przeszedłem swoje dwie takie fazy, które już 7 i 11 wiosen na tym padole spędziły ;-). Co ważne wciąż męczą "tata zagraj z Spy vs Spy albo Archon ;-) Się rozumie gratulacje córy, niech się dobrze chowa. Proszę o więcej potomków by przynajmniej bilans pracujących na nas emerytów Atarowców wychodził na zero ;-)
mój "gówniarz" ma już 10 latek, ale lubi z ojcem pograć w stare atarowskie gry,jeśli akurat nie gra w Minecrafta :/(ale zdaje się, ze Minecraft już mu się zaczyna powoli przejadać :) ), jego ulubione gierki to Bruce Lee i Alley Cat aha, jeszcze lubi projektować poziomy w Robbo pozdro dla "świeżego" ojca, kształć młodego na retrogajmera :)
No to się rozwiązał worek z Atarowcami! :-) Ja już się chwaliłem na sąsiednim forum. Moje gratulacje! Może dziewczyny kiedyś stworzą wspólną demoscenową grupę...? ;-)