qBA! tak nieskromnie zapytam... W sumie chciałem mieć Twój adapter i znalazł się on u mnie na SV..??? Ale bufforowanie obrazu resetowało mi się mocno co ramkę, mimo wszystko adapter stwierdziłem na stanie 1szt...
Podaj proszę swojego maila.... bufforowanie mi się rozjechało na sv...
Czy ta magiczna płytka/adapter pozwoli podłączyć mi do małego/dużego Atari joystick USB? @Willy co do myszki na USB to świetna wiadomość, odciąć się od myszy kulkowej dla mnie marzenie.
Gdzie można poczytać więcej co przygotowujesz, czy to same płytki, czy gotowe interfejsy, no i czy da się podłączyć joye USB, działa z małym/dużym Atari?
To są (będą) gotowe interfejsy, tylko wydaje mi się, że Ty chcesz odwrotnie, tzn urządzenia USB podłączyć do ATARI, a to nie jest takie proste, chociaż pojawiają się już takie rozwiązania.
Mój interfejsik pozwala na podpięcie atarowskiego joysticka (lub nes/snes) jako urządzenia HID do komputera - wówczas można grać na emulatorze.
Faktycznie ja szukam rozwiązania w drugą stronę, na razie mam jakieś joye, ale jak padną to zamiast kupić używkę wolałbym nowe, a na USB jest większy wybór i chyba lepszej jakości niż MATT itp., cała nadzieja, że WILLY w miarę szybko "rozprawi się" z trudnościami. Dzięki za wyjaśnienie już wiem jaki projekt na 200% mnie interesuje i jaki mam śledzić.