Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
miker:
"czy będzie TDC i co tym razem wystawi (i czy dokończy?)"miker:
ja wyraźnie np. pamiętam sytuację z końca WAP-Niaka, ale nie będę tematu rozwijał, raczej powinieneś wiedzieć OCB.miker:
Poza tym Twoja praca - z deka niesmaczna, ale nie dyskutujmy o gustach.tdc:
z tego co znam zasady AtariArea to z pewnością było tak że gdy się śmiejemy z tedeca (od lat) to jest ok, ale gdy tedec się śmieje ooo! to niedobrze, to antyspołeczne wprost niehumanitarne...Larek:
Kaz, poważnie?tdc:
Część z tej listy jest skończona część niewieczor:
A RoboType owszem, jest niedokończony, można tu przywołać odpowiedni wątek :) Ale myślę, że można znaleźć rozwiązanie tego problemu.tdc:
chętnie zrobisz dodatkową muzykę o którą prosili forumowicze. Czekam, czekam na tę muzykę i nie mogę się doczekać...Nosty:
Ludzie, to jest chore! Larek ZAŻARTOWAŁ. (...) od razu dwa poważne spory, żeby nie powiedzieć awantury, wokół dwóch żartów.Tenchi:
najzwyczajniej żal mi patrzeć na marnowanie całkiem niezłego potencjału, zwłaszcza gdy sam biorę w tym udział (tu się różnimy). Jeżeli już coś robić, to porządnie od początku do końca, choćby przez szacunek dla naszego odbiorcy oraz tych wszystkich, którzy bezinteresownie poświęcali swój czas pomagając nam. Taki jest mój punkt widzenia na sprawę i proszę bardzo - mogę za niego oberwać po głowie, o.Wieczor:
Jakoś tak miałem się powstrzymać od wypowiedzi, ale chyba nie potrafię :) Otóż ja Tenchiego doskonale rozumiem. Kaz, tu nie chodzi o to czy gra jest skończona czy nie. Bo na każdym etapie można powiedzieć, że jest jakoś tam skończona. Myślę, że chodzi tu o dysonans poznawczy pomiędzy szumnymi zapowiedziami i finalnym rezultatem.wieczor:
Dodatkowa muzyke? Przyznam ze nie pamietam, ale zaraz zajrze :)Larek:
Kaz, mam nieodparte wrażenie, że wyczytujesz między wierszami coś, czego nikt nie napisał i robisz z tego wielką sprawę,Larek:
Czy nie uważasz, że nikt by nie wpadł na te "mądrości" o wieszaniu psów, żalach i pretensjach, gdybyś o nich nie napisał?sonar:
Postaw sobie za cel napisanie gry z zakończeniemsOnar:
Powolutku twórz kolejne gry, poświęć im więcej czasu a będzie super.Tenchi:
i momentami po prostu opadała mi kopara - nie sądziłem, iż kiedykolwiek zobaczę takie rzeczy na maluchuNosty:
Otóż mam prawo mieć zdanie, że gry TDC'a sprawiają wrażenie nieukońconych,Nosty:
i jak możesz wyczytać z wypowiedzi Tenchiego, Larka, Iraty, adv'a, Sonara (który ujął to najładniej)Nosty:
powody takich odczuć mogą być zgoła inne niż to, że jestem agentem i dywersantem nasłanym z "pewnego forum".Nosty:
Widzisz, żartów się nie udowadania, nie rozbiera na czynniki pierwsze, nie ocenia statystycznie i nie tłumaczy. Z żartów można się śmiać albo nie. Może Ty po prostu nie masz poczucia humoru?Nosty:
Bo gdybyś miał, to być wiedział, że jedyną osobą, która obraziła tutaj TDC'a jesteś... Ty! Bo dorosły facet nie potrzebuje obrony jeśli o nią nie prosi, a TDC nie wyglądał na urażonego ani żartem Larka ani moimi słowami.Nosty:
Mimo Twoich słów, nie strzelę focha, nie pożegnam tego forum, bo jestem na to za stary i zbyt gruboskórny, a ta cała sprawa to dla mnie jakieś qui pro quo i drobiazg. Po prostu nie będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem. W przeciwieństwie do Larka, nie będę też za nic Tomka przepraszał "dla świętego spokoju", bo nie mam za co.