Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
larek:
TDC, uważam, że skoro rozpocząłeś ten wątek (i to w dość kontrowersyjny sposób), to wypada abyś sprawę wyjaśnił do końca i poinformował wszystkich o wynikach tej Twojej akcji.Pecuś:
Ja widzę jak narazie jeden cel tego wątku - pieprzenie o dupie Maryni. Freud się kłania TDC (nie mylić z Feudem czy Fredem).marekp:
Jak jeszcze trochę potrwa ta gra wstępna to zasnę.tdc:
No dobrze, ale czy mam to rozumieć że się z sOnarem zgadzasz czy nie, bo nie wynika to z Twojej wypowiedzi.tdc:
...rozmawiałem z jedną osobą, która nazwijmy to ogólnie jest sOnara postem zdziwiona.tdc:
Teraz jednak dowiedziałem się, że ktoś nam nieznany podał się za Atarionline.pl {...}tdc:
Larku upływa czas w którym osoby poproszone o wyjaśnienia samodzielnie by ich udzieliły (czyli cel tego wątku). O ile wiem nikt się nie zgłosił, a szkoda bo już dziś byśmy coś wiedzieli i mógłbym teraz wyjaśnić wszystkim zainteresowanym co, jak, kto i kiedy. Oraz że dogadaliśmy się, wyjaśniliśmy i rozstaliśmy w pokojowych nastrojach itp.Kaz:
Dotarlem do osoby (...) To dosc zajeta osoba i dlatego korespondencja z nia jest dosc powolna. (...) mam obiecane odszukanie maili w tej sprawie (...)tdc:
Dlatego apeluję do osób do których i tak dotrzemy, aby same się zgłosiły i wyjaśniły co i jak.