Piątek na atarionline zaskakuje mnie pewnego rodzaju "zamarnięciem", czy to jest konsekwencją:
A: ciężkiego tygodnia pracy B: nieumiarkowanego jedzenia wszystkiego co widać, po głodnym tygodniu co wynikać może z A: C: zaplanowanego picia wszystkiego co wodą nie jest, a wynikającym z A: i B: D: robienia wszystkiego co jest w C: w sprzyjających innych okolicznościach przyrody, czyli na wyjeździe (knajpa to też wyjazd z domu) E: robienia wszystkiego co jest w D: nawet w warunkach, kiedy jest dostęp do atarionline z czyjegoś leżącego w błocie komputera, ale brak jest władzy "w palcach" F: to samo co w E: z tym, że "padłem" co jest wynikiem A:
Konfuzja nie wchodzi w grę. Szczerze proszę.
:-)
PS: Podejrzewam wysyp odpowiedzi najwcześniej we wtorek :-)
praktycznie wszystkie site'y tematyczne mają jakąś tygodniową falę - najlepiej to widać na site'ach giełdowych, loterii, itp. portale mają najwięcej ruchu w pon, a potem już tylko gorzej.
Piątek na atarionline zaskakuje mnie pewnego rodzaju "zamarnięciem", czy to jest konsekwencją:
Z tego, co pamietam ze statystyk, ogladalnosc jest rozlozona mniej wiecej jednakowo we wszystkie dni poza niedziela i poniedzialkiem, wtedy ogladalnosc jest najwieksza.