Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
xxl:
innymi slowy admin atariki rozrzuca gowno a Ty po nim sprzatasz?xxl:
szanowni przedpiscy caly czas udowadniaja ze to wina TDCxxl:
bandzior wybija gosciowi zeby i robi sobie z nich naszyjnik z wielkim napisem to sa zeby tego i tego, chodzi tak po miescie. po pieciu latach ofiara ma juz dosc takiego paradowania bandziora i pisze ze cala sytuacja jest dla niego ponizajaca. a Larek na to: przeciez mozesz mu zerwac ten naszyjnik :DValdghir:
Pewnego dnia wchodzę na atariki i ?nosty:
Larek, XXL, (...) błagam przestańcie ciągnąć to idiotyczne porównanie do "bandyty"pecus:
Ale kszanisz.... Tak, Twoja ostatnia edycja jest z 2011 roku i jest to ostatnia edycja całego wpisu, miałeś 3 lata, żeby poprawić.tdc:
Podsumowując, ja nie miałem żadnej możliwości poprawienia czegokolwiek, zwracałem się do Draco/KMK przez net i w realu w celu wyjaśnienia tego jak cywilizowani ludzie, a to się kończyło obrażaniem mnie (w obu przypadkach) co widać na mojej stronie dyskusji :/pecus:
Ale kszanisz....Pecus:
Naprawdę ta terapia grupowa dla pojedynczych osób jest po prostu głupia, naiwna i dziecinna.Pecus:
Co to da? Chyba znielubią Cię i na tym podwórku.....Pecus:
Ile Ty masz lat? 10? (no nie wiem moje 6cio letnie dziecko tak się nie zachowuje, ale kto wie może jak będzie miało 10 lat :P ). Myśl człowieku i dorośnij. Albo ... pomyśl o tym co napisałem na początku.tdc:
skoro to nic, to właśnie wpiszmy Wam gdzieś w necie lub encyklopedii z imienia i nazwiska słowo w słowo co o mnie wypisywaliście, ciekawe ile lat z tym wytrzymacie ?? ja wytrzymałem wiele lat!kosa0:
Pytanie jest takie ktory z szanownych obecnych zgodzilby sie natdc:
W mojej ocenie jak ktoś się domaga sprawy sądowej w nieistniejącym problemie (...)