chcialbym skonczyc 1 level tej gry, ale brakuje mi motywacji, pozostalo niewiele- spadanie z platform i zbieranie gwiazdek, mozecie jakos moralnie wspomoc? :)
a ja tam nie będę cię motywował do ukończenia tej gierki bo jest fajna, i zabawa przy jej tworzeniu też musi być fajna. raczej wolałbym (jak będziesz miał tzw fazę i dorzucisz jakiś gadżecik) to żeby to puścić na forum :) takie rzeczy zawsze się czyta i ogląda z przyjemnością ;)
Nieco śmieszna sprawa, bo kiedyś znalazłem gdzieś jakąś miniaturkę tej planszy i szukałem w Google Images wersji lepszej jakości. Lepszą jakość znalazłem, ale tego co to za gra i kto to robi, chyba się jednak nie "doguglałem" :) (czytaj: niespecjalnie mnie to interesowało ;)
Tak więc jeśli chodzi o moral support, to mogę powiedzieć tylko: Masz mój bajt! :]
dzięki, dodaliście mi sporo motywacji do skończenia, za radą xxl postaram się stanąć w szranki na sv i wystawić jak nie 2 to chociaż 1 level ( drugi mam zaczęty )
Levele najlepiej sobie szkicować - to ułatwia pracę. Wiem jak ciężko jest stworzyć sensowną koncepcję gry, bo sam się też męczę nad przygodówką. Cała jej sceneria rozgrywa się aż na 89 lokacjach. Scenariusz napisany jednak na SV2014 nie ma szans.
Odyseja Armorii na razie leży do zimy. W mroczne zimne wieczory przy szklaneczce rumu lub J.D będzie klimat do pisania dalej jej scenariusza.
PS. Co to za edytor leveli? Chętnie bym się z nim zaznajomił ;)
sonar: to specyficzny edytor ktory pisalem pod te gierke, dziala na klockach 1x1, szerokosc ekranu 256 b, ale jak znajde zrodla to bede go przerabial, chcesz to moge Ci go podeslac na maila