atarionline.pl Powitanie :) - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorkiender
      • CommentTime29 Sep 2014 21:09

Czołem po raz pierwszy

Wpdałem tu jako atarowiec z krwi i kości. Model 800xl był moim pierwszym kompem w życiu kupionym przez rodziców w Pewexsie w 1987 roku. Od tamtej pory jestem Graczem i pcham ten wózek do dzisiaj.
      Kolekcjonuję stare komputery i przede wszystkim oryginalne gry.

Idąc dalej ze swoim retro hobby postanowiłem wreszcie odpalić blog RETROSPEKCJA o latach 80/90-tych w którym będę się produkował głównie o grach i filmach z tamtego okresu. Będzie więc sporo o 8-bitach :) Zapraszam serdecznie do poczytania, już otwarte

->link<-
      • 2:

CommentAuthorlarek
      • CommentTime29 Sep 2014 22:09 zmieniony

Czołem.
      Nie mam tam konta, ale i tak życzę powodzenia :)
      • 3: CommentAuthorwieczor
      • CommentTime29 Sep 2014 23:09

Witamy :)

@larek: to jest fanpage, wiec nie musisz mieć konta na FB, żeby to oglądać - jedyne czego nie możesz robić to lajkować i komentować ;)
      • 4:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime29 Sep 2014 23:09 zmieniony

Cytat z fanpejdża:
      Zapraszam wszystkich, którzy zapuścili mięśnie piwne, zrzucili owłosienie z głowy i pamiętają jak przewijało się taśmę ołówkiem.

:D

Ja nie tylko pamiętam, ja też przewijałem :)
      • 5:

CommentAuthortdc
      • CommentTime30 Sep 2014 20:09

O przewijało się;):)
      • 6: CommentAuthoras...
      • CommentTime30 Sep 2014 22:09

O i tedec wrócił..
      • 7: CommentAuthor65owner
      • CommentTime12 Oct 2017 19:10

Witam WSZYSTKICH!

CHiałbym się przywitać i pochwalić.
      Odkopałem moją 65-ke ze dwa tyg temu, zielony monochromat monitor (masakra), jedna gra mi sie wgrywa Brucee i czasami River, wczoraj do 2 nawalałem...i tak jest prawie codziennie :-)
      joy ledwo działa, szukam czegoś uzywanego bo dlugo nie wytrzyma :-)
      czekam az dojdzie sio2sd...i popłynę :-)

@jhusak
      tak pamiętam czasy przewijania ołówkiem...a szczególnie czasy wychodzenie z pokoju na paluszkach i zakazu rozmow w trakcie wgrywania ;-)
      pamietam tez jak odkryłem u kolegi, że atari jest kolorowe, bo miałem i mam nadal monochroma zielonego...

Atari leżało w szafce 28 lat!

pozdro!