Party coraz bliżej, czas więc na kolejny wątek :) Tak jak w zeszłym roku, tak i w tym Baja Grill California przygotowywać będzie posiłki dla partyzantów - śniadania (godz. 10:00) oraz obiadokolacje (godz. 16:00). Ponieważ część z Was (także osób z zagranicy) planuje swój przyjazd już w popołudniowy czwartek, rozpoczęcie nastąpi od śniadania w piątek, 5-go grudnia, a skończy na śniadaniu w ostatni dzień w niedzielę 7-go grudnia). Osoby reflektujące na którąkolwiek z opcji proszone są o dopisywanie się w tym wątku.
ŚNIADANIE - parówki - jajecznica ze świeżym szczypiorkiem - ser - twaróg ze szczypiorkiem - pieczywo - kawa i herbata bez ograniczeń
OBIADOKOLACJA - zupa pomidorowa z makaronem - karkówka - ziemniaki opiekane - zestaw surówek - napoje (jako opcja do wyboru - oryginalna oranżada, dokładnie ta sama jak za PRL :) )
ŚNIADANIE - continental breakfast :) - wszystko to co było w piątek oraz sobotę
Wątek będzie uaktualniany o osoby chętne na poszczególne opcje (śniadanie/obiadokolacja, konkretny dzień, bądź opcja "wszystkie").
Oprócz tego w godzinach późnowieczornych/nocnych serwowana będzie fasolka bo bretońsku oraz pizza w cenie 5 zł.
Poniżej znajduje się lista osób chętnych do skorzystania z opcji "WYŻYWIENIE NA PARTY-PLACE" ____________________________________________________________________
@jok: zawsze jest kilka porcji więcej, ale czy tak będzie i tym razem? :) jeśli nie jesz mięsa to istnieje opcja rybna, że tak powiem :) (korzystał z niej m.in. partyzant ze Szwecji). na terenie szkoły istnieje też mały sklepik, który podczas party będzie niemalże non-stop otwarty.
Ja co prawda nie jestem w 100% pewny że będę na SV :/ ale jeśli będę to poproszę o pełen zestaw, choć nie wiem jak będzie w piątek, bo możemy dojechać wieczorem może na obiadokolację się wyrobimy.
@tdc: Tomek, określ się please. prowadzisz jeden z punktów harmonogramu. muszę wiedzieć już teraz czy będziesz aby ew. zastąpić go czymś innym (harmonogram jest bardzo napięty). Z góry dziękuję.