Atari 130xe stan bardzo,bardzo dobry (folijka),magnetofon stan dobry z nie kręconą głowicą jak i nie ruszaną klapką ,k\jedyną wadą jest mały odprysk plastiku po obu stronach w miejscu łączenia ,SIO2PC,SID+2 karty pam po 256,zasilacz przerobiony mały.
Timex 2048 stan dobry+ lepszy niż ten za 399 z allegro tylko brak pudełka i zasilacz miał naprawiany wtyk ,kabel video ,kasety z grami . dołącze także "monitorek" ten co bywał na zlotach tzn pozbawione napędu przenośne DVD firmy Amstrad z 96r.
Jeśli 130XE jest w idealnym stanie bez przebarwień i obudowa jest w wersji bez prostokątnego wycięcia z tyłu na przełącznik kanału w modulatorze (jak na poniższym zdjęciu), to daję 100 zł. Zasilacz, magnetofon i inne dodatki mnie nie interesują.
->link<- Sama płyta !!! Atari igła ,nie ma przebarwień .
->link<- Timex Mój Timex 2048 jest minimalnie w lepszym stanie choć jak pisałem pudełka nie mam .
Za podane ceny przez was tych komputerów nie sprzedam.
Rastan / zaproponuj coś sensownego to zobaczymy,atari na pewno nie sprzedam tanio ponieważ to mój ulubiony sprzęt i sporo za niego zapłaciłem jakieś 9 lat temu ,to jest moje szóste A8 i w zasadzie jedyne od 9 lat ,co prawda miałem jeszcze sześćdziesiątke piątkę jednakże zamieniłem się na którymś z party za zasilacz do 130/stki + kasa. Za 280 Timexa mogę sprzedać .