Zrobiła mi się wolna ściana i pomyślałem, że można by ją zapełnić czymś kolorowym, ot na przykład wydrukowanymi zrzutami z ekranu starych 8bit (ewentualnie 16bit) gierek. Wiecie, taka makatka ;-) Da się to zrobić za pomocą google wydłubując obrazek po obrazku, ale może wywarzam otwarte drzwi i ktoś ma, albo wie gdzie takie "skrinszoty" znaleźć w wersji stadnej?
No, już lepiej :-) Dzięki. Ale nie zmienia to faktu, że muszę się przeklikać przez te wszystkie obrazki i ściągać je pojedynczo a chciałbym jak najwięcej ich połączyć na jednym wielkim wydruku. Jak bym mógł to ściągnąć w jednej paczce to było by TO (Może napisze do autora i wysępię taką paczkę..?). Jak ktoś ma jeszcze inne pomysły na jednorazową, hurtową ilość skrinszotów to poproszę :-)
Mniej więcej taki był plan, żeby ciebie odciążyć - z moim know how (and where :)) ja to mogłem zrobić szybciej i łatwiej. A tak przy okazji, wraz z obrazkami mam tu też jakieś 2 GB różnych innych dóbr - głównie oryginalnych instrukcji do gier w formacie PDF, skanów artykułów, map, kodów, cheatów, poradników, solucji oraz okładek. W tej chwili nie zamierzam się w to zagłębiać, ale czy byłbyś zainteresowany takimi materiałami w nieokreślonej przyszłości?
Kaz, dzięki enyłej :-) Tenchi: Łał! No cóż, jesteś WIELKI :-) Dzięki za pomoc, tego właśnie mi było trzeba. Teraz tylko usiąść i posklejać to wszystko w makatkę. Taką 4000x4000 (chyba trochę roboty będzie). Albo trochę inaczej, bo obrazki będą za małe. Hmmm... Jeszcze raz muszę zmierzyć ścianę. Albo dwie. I korytarz ;-) Suuuuper... Jeszcze raz dzięki :-)
I ciężki do tego - ponad 80 kg żywej wagi, co przy moim wzroście dalekie jest od optimum. :) A tak poważniej, nie ma sprawy - jeśli tylko mogę to chętnie pomogę. Porób potem foty i pochwal się co z tego wyszło.