Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kosa0:
Ja bym to nazwał arogancja.kosa0:
Czy uwazasz ze tak WAZNA rola jaka jest krytykanctwo...kosa0:
... zasluguje abys pozniej byl wymieniony na pozycji PIERWSZEJ podczas pokazywania aoutorow tego dziela ? A moze tylko ciebie pokazac ? bo reszta przeciez to robole wykonujacy swiatle poleceniakosa0:
Krytyka z koleji larku to nie nie jest element erystyki polegajacy na zwyciezeniu przeciwnika - krytyka wnosi pierwiastek poznawczy - dokonujemy anlizy pozytywnych i negatywnych aspektow przez PRYZMAT - PRZEZ PRYZMAT jakis na przyklad wartosci .kosa0:
Arogancja «zuchwała pewność siebie połączona z lekceważeniem innych»kosa0:
W tym przypadku nie ma debaty - dzielo jest ukonczone i oddane - nie ma mowy o krytyce tylko o tym CO JA BYM CHCIAL a czego niema .kosa0:
Pozatym nie wiem czy autorzy zaprosili wszytkich do debaty - co sadzicie , jak powinno to wygladac, jak powinnismy to wykonac .kosa0:
Wieczor w odroznieniu od ciebie :-) bez obrazy zawsze uzywam slow ktorych znaczenia rozumiemkosa0:
co to krytyka odsylam cie do wiedzy w interneciekosa0:
Zreszta nie badz typowym Polakiem ktory sie na wszytkim zna :-) ja ci nie mowie jak pisac gry ty mi nie mow o zwiazkachkosa0:
MI SIE PODOBA taki dizzy jaki jest :-) I krytykuje krytykanctwo innych - mam prawo :) Miedzy innymi krytykuje krytyke wieczora dotyczaca plaskiego jaja bo mi sie akurrat to bardzo podobakosa0:
Idziesz ulica podchodzi do ciebie kobieta i mowi ze jests baaaardzo brzydko ubrany ( mowi to na glos publicznie) bo sciuchy stare, wyplowiale ,kolorystyka nie tak ajak owinna byc , pasek ten na dole zly odcien. Jak reagujesz ?kosa0:
dobra @Larek aby nie zaogniac (...)