@prince80: Witam, kiedyś mi pomogłeś teraz chciałbym się zrewanżować w miarę moich możliwości, co dokładnie potrzebujesz. Jeżeli chodzi o obudowę to naprawdę może być ciężko :)
No muszę Wam Panowie powiedzieć, że rok temu monitor się sprzedał za 1500pln. Dziś kupiłem go bodaj za 265pln. Dzięki thePink i dzięki Panowie za linka. Przelicytowane UCZCIWIE bez sniffera! ;)))))))
skąd jesteś? Pytam, bo wolę sprzętu nie wysyłać. Pytam też dlatego, że w SC1224 padło mi prawdopodobnie odchylanie, a ten nowy to też nie wiadomo tak do końca w jakim stanie przyjdzie.
początek lipca mam wyładowany weekendowo zleceniami, które że tak powiem stanowią podstawę uratowania finansów w tym roku. Po ostatnim SV sytuacja była taka, że ostatni tydzień grudnia przelewitowałem bez kasy właściwie. Nie zamierzam tego powielać w przyszłości.
a ja myślę, że nie ;). Poza kwestiami "zawodowymi" i sprawami związanymi z "egzystencją" nie akceptuję regulaminu kompotów dla 8-bit w obecnej postaci. Nie akceptuję naruszania dedlajn. Notabene dzięki chaosowi, który obowiązuje na dziś dzień Jac! siedzi teraz ze Silly-paczką drugi tydzień jak nie dalej a tak, to by było z tym dwa trzy dni roboty. Wystarczy powrócić do starych scenowych zasad obowiązujących przez kilkanaście lat na zlotach. Nie trafia do mnie też nowatorska forma tego party.
@pin: zgodzę się poniekąd z Twoją wypowiedzią ale jest jedno "ale". Nie wyobrażam sobie SV bez Twojej kontroli nad opanowaniem tych wszystkich prezentacji. Jeżeli chodzi o letnią edycję jestem jak najbardziej za i według mnie powinna być w cieplejszych dniach. No i ostatnia sprawa, to że będą chłopaki ze sceny Commodore to ważny sprawdzian dla Nas czy można takie Europejskie party zrobić jednocześnie z platformą którą kiedyś nie bardzo się "przyjaźniliśmy". Przecież to jest poświęcone ku czci Jackowi Trzmielowi to on je stworzył. Kończąc, przybywaj, zorganizuj się i nie martw się dniem następnym, będzie dobrze. Pozdrawiam
Nie mogę nie martwić się dniem "powszednim", bo jak przyjdzie co do czego to zostanę z problemem sam na sam prawie tak, jak ostatnio. Tylko dzięki uprzejmości Mono pojechaliśmy na party za darmo. Żarcie sponsorował mi min. Lisu. Dzięki chłopaki! Jednakże przygotowania i sam wyjazd zjadł w okolicy 200pln, co mając na względzie mój ogólny stan z grudnia 2014 powinno wykluczyć możliwość ruszenia się z domu. Jednak pojechałem.
Inna strona medalu jest taka, że swoje problemy wolę zachować dla siebie, jeśli mogę zapracować to sobie zapracuję na swoje i niecierpię wręcz prosić o pomoc w akcie desperacji - wolę robić to, na co mnie stać. No i jak widzę, są na dwóch forach zwolennicy wolnej nieprzymuszonej woli - i niech tak pozostanie, bo nie ma ludzi niezastąpionych.
No muszę Wam Panowie powiedzieć, że rok temu monitor się sprzedał za 1500pln. Dziś kupiłem go bodaj za 265pln. Dzięki thePink i dzięki Panowie za linka. Przelicytowane UCZCIWIE bez sniffera! ;))))))) "
Mysle sobie ze Atari powinno nas łączyć nie dzielić ale czasem mysle sobie ze może lepiej nie pytać ,nie chwalić się , nie pisać bo zawsze znajdzie się życzliwy :( Bawcie się sami
@prince80: Media nas dzielą, politycy nas dzielą, historia nas dzieli i tak dalej, widocznie już (niestety...) nie umiemy inaczej, więc i małe Atari zacznie w końcu dzielić ludzi :] Ale zalecałbym zastosować wyjątek do żartów, nawet jeśli czasem są hm... no takie trochę nie tego ;)