@larek: Jak tylko wypijemy kilka piw to wpadniemy do Ciebie do pracy. Wtedy nie będzie pudła ;-) @Fox: jeśli konkurujemy bezpośrednio z Forever, to duma mnie rozpiera :-) @MaW: Nie znam się na tych całych FB, ale Koala na pewno tak, więc zrobi to o co poprosiłeś. Czyż nie - Koala? :-)
No i zero przypominajki, ja siedzę w domu i dowiaduję się od JKR, który jest na miejscu, że to dzisiaj. BTW: JKR Was nie rozpoznaje, więc moglibyście krzyknąć głośniej: "jest tu ktoś od ATARI?"
No, niestety. Nie udało mi się was znaleźć. Byłem trochę po 17ej w Cybermachinie i rzeczywiście pełno ludzi, ale większość, że tak powiem, w wieku nie wskazującym na to, że ich pierwszym komputerem było Atari. Tak pomyślałem, że pewnie się gdzieś przenieśliście. No, nic. Mój błąd, że nie zapytałem o kontakt wcześniej.
Może trzeba by się skrzyknąć jeszcze raz ?
(Ze swej strony, zobowiązuję się wtedy odegrać rolę przypominajki dla MaW-a. Też 'nie zmam się na tych całych FB', ale mogę do niego zadzwonić o 6-ej rano w dzień spotkania i powtarzać przypomnienie co 2 godziny :-))
@JKR: Sztab zakończony sukcesem. No niestety nie udało się nam z Tobą skontaktować :-( Ale... Szlak został przetarty. Będą następne sztaby i z całą pewnością jeszcze wychylimy kufelka. Do następnego w takim razie :-)
MaW: podałem tutaj mój numer tel, wyślij mi SMSa to bym wiedział następnym razem o przypominajce;) także nie FBkowy nie jestem;) od czasu do czasu tam zajrzę ;)