Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
smaku:
Bo o kosmosie i technice genialne rzeczy S. Lem pisał i w jakimś sensie P.K. Dick - światy ciekawe przedstawione, genialne nawet i mądre i pouczające - i wielu innych...Przemek Kobel:
Najlepiej posłuchać tego co poradził KAZ. W moim przypadku (nie żebym to polecał) w szkole dali mi wgląd w pamięć z programem, schemat komputerka i listę kodów rozkazów (wszystko oczywiście w heksach). I dużo papieru.Łukasz:
Samą Atarynkę przywiozłem kilka lat temu od rodziców, w zeszłym roku udało mi się przywieźć część dyskietek i przeglądam czy nie ma czegoś ciekawego, swego czasu sporo używałem do najróżniejszych zadań (łącznie z drukowaniem wizytówek dla ludzi ze szkoły i ze dwa numery gazetki udało mi się wyprodukować).Jacek:
Zaczynałem w podstawówce od komputera, który kupił mój brat - Atari 800XL z magnetofonem. Po krótkim czasie magnetofon dostał turbo 2000 (jeżeli dobrze pamiętam).Jacek:
W 1988 roku Tato kupił nam Atari 800 XL z magnetofonem. Ponieważ nie wierzył w giełdy (mogliśmy pojechać na giełdę we Wrocławiu ale nie chciał) zrobił to w sklepie ze sprzętem elektrycznym w moim mieście. Na stoisku obok suszarek, mikserów i telewizorów pojawiło się Atari i było nasze :) Jak się okazało cena była sporo wyższa niż na giełdzie ale dałem zielone światło bo miałem wybór albo tak albo wcale.