Rysiek, ogromne DZIĘKUJĘ za - jak zwykle - bardzo udaną imprezę. Było mega fajnie. Bawiłem się znakomicie. I mam nadzieję, że jednak nie będzie to ostatnie party w Głuchołazach.
Ja też dziękuję za fajną imprezę, miło było poznać tych wszystkich, których do tej pory nie miałem okazji, szczególnie Ryśka. Pozdrawiam serdecznie starych i nowych znajomych, tego tam powyżej też, niech będzie, gratuluje zwycięzcom, dziękuję Yerzowi za motywację. Do zobaczenia :)
Impreza była świetna! Dzięki Rysiu po raz kolejny. Jednej rzeczy, której żałuję to że przeoczyłem Pasia :/ Gupi ja. Z okazji 10 lecia Atari Party miałbym jedno życzenie - żeby odbyły się Głuchołazy 11 :)
Ryśku, dzięki za imprezę! Było super, szczególne to było Party dla mnie, bo pierwszy raz prawie longiem "pracowaliśmy" z TDC-em nad naszym intro (Action! w akcji) i udało się je wystawić i zadziałało! Nauczyłem się dużo, pogadałem z ludźmi, poznałem nowe miejsce a upał był pomijalny:)
Czyli same PLUSY POZYTYWNE:) Do zobaczenia na "Głuchołazy vol 11":)
P.S. Pin, przespałeś najlepsze momenty, pytałeś dlaczego nie piję: dlatego właśnie;) między innymi:)
RYCHU! Rób Głuchołazy nadal, one nie mogą zniknąć z PartMAPy!:)
Ja też serdecznie Wam dziękuję za to że byliscie że było dużo prac i szczególnie za wyrazy duchowego wsparcia. Bardzo dziękuję naszym darczyńcom którzy ofiarowali nagrody i pieniądze. Jestescie wielcy. Dziękuję również SONAROWI za pracę przy realizacji compo , WIECZOROWI za konferansjerkę w 2 językach ,oraz NOSTEMU i TDCOWI za przygotowanie i przeprowadzenie konkursów a także DELEMU za opracowanie i wydrukowanie votek. Bardzo DZIĘKUJĘ !!! :)
Fajnie było się bawić po raz 10 na Głuchołazach, uwielbiam ten klimat i Wasze atarowe dusze! Dzięki Rysiek za party i fajnie było dojść do tej okrągłej edycji;)
Nie mogę sobie wyobrazić że w 2016 nie będzie Głuchołazów :(
Uuuu... niektóre fotki są w kategorii 21+ ;) Może jednak powinna być jakaś cenzura? Na party robi się wiele rzeczy, ale nie wszystkie się nadają do publikacji.