Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kris3D:
@larek, chodziło mi o mruganie, ale jednak nie o to chodziło TDC-owi:)kris3d:
czy odcienie czarnego albo zielonego to nie kolory? Wówczas Twoja teoria jest nieprawdziwa:)tdc:
larek czy Ty tutaj robisz za jakiegoś wywrotowca??TDC:
@Adam, ale źródła podają jasno co się wtedy działo. Nie ma tutaj mowy o jakiś wątpliwościach co do odpowiedzi.Adam:
Jeśli takich pytań w konkursie jest więcej,larek:
Ale generalnie to zabawa była bardzo fajna.tdc:
6. Znana, zagraniczna gra, w której raz na jakiś czas w tle pojawia się swoiste cyfrowe śnieżenie. Podaj tytuł i firmę. (2 pkt)tdc:
Odpowiedź:larek:
Była była fajna. Poważnie mówię. Choć szkoda, że nie było to na zasadzie: czytasz pytanie, my piszemy odpowiedzi.As...:
Ja nic nie sugeruję.As...:
Czym więc jest ten 3ci układ.As...:
Chcę tylko info co to jest ten 3ci układ graficzny, nic więcej.As...:
Chcę znać tylko nazwę 3ciego układu graficznego atari o której wspomniałeś.larek:
No to zobacz to (już w ok. 18 sekundzie widać efekt)as...:
O w końcu nie przekręciłeś moje ksywki :)as...:
pytanie nr. gdzie na wiki, czy naprawdę nie możesz napisać listy pytań + odpowiedź ???as...:
Tylko każde pytanie to musi być polemiką?as...:
Więc co to za 3ci czip o którym piszesz?Rastan:
Pytanie 6.as...:
TDC nie opowiedziałeś,tdc:
Dla mnie temat zakończony do czasu jak zobaczę tutaj elektronika (...)as...:
Szanowny TDC skoro robi konkurs i pyta, oraz odpowiada, to powinien znać odpowiedźpasiu:
Odpowiem pytaniem. A co sprawia, że dany układ można nazwać chipem graficznym?koala:
Konkurs był fajny, zabawny i o to w nim chodziło:) Dzięki TDC za fajną zabawę podczas konkursu;)