W związku ze zbiórką na wieniec dla Ramosa na forum c64scene.pl przesłałem też pieniążki od siebie i napisałem do zbierającego je, czyli Volcana. Odpisał mi:
Zastanowię się nad osobnym wieńcem od Atarowców. Nie kojarzę ludzi z demosceny atarowskiej. W związku z tym poproszę o pełną listę ludzi z Atari, którzy wysłali przelewy. Uwzględnię ich w osobnej liście na drugi wieniec.
Jeśli byłby drugi wieniec od Was, to mam prośbę - podajcie, co ma być napisane na szarfie.
Jeśli wpłaciliście na konto Volcana, dopisujcie się i zgłaszajcie propozycję napisu. Listę będę aktualizował. Aha, jako że czas odgrywa istotną rolę, poniedziałek rano to już ostatnia chwila na wpłatę. Lista będzie aktywna do poniedziałku do 12:00.
Osoby chcące wpłacić PayPalem z zagranicy, proszone są o zgłoszenie się tutaj, dostaną na priva info jak tego dokonać.
--- Może zbyt banalne, ale nic lepszego mi nie przychodzi do głowy:
Byłeś Wielki - zabrakło Ciebie wszystkim, i Atarowcom, i Commodore'owcom
--- Wymyślcie coś lepszego, był niesamowity w swoich poszukiwaniach, pracował za czterech, przypomnę że nas Atarowców brakowało do takich projektów jak ASMA - a On latami nad tym pracował! Naprawdę wielki szacunek za jego wkład!
Przed chwilą zrobiłem przelew. Mam nadzieję, że nie za późno. Niestety nie mam jak powiadomić Volcano o tym fakcie. Nie jestem zarejestrowany na forum C64.