atarionline.pl Sprawy forum - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorxxl
      • CommentTime21 Aug 2015 11:08

Prywatne wiadomosci na AO sa bardzo niewygodne. zazwyczaj przegladam watki bez logowania. bardzo latwo przeoczyc prywatne wiadomosci...
      • 2: CommentAuthorwieczor
      • CommentTime21 Aug 2015 12:08

Zgadzam się w 100%. Poza tym bardzo łatwo przeoczyć fakt, że wiadomość jest prywatna i odpowiedzieć na nią publicznie. Wiadomości prywatne powinny być w osobnej skrzynce, twórcom Vanilli przyświecało pewnie to, że mogą być powiązane z tematem dyskusji, ale myślę, że ta zaleta nie kompensuje wad.

Będziemy nad tym pracować.
      • 3: CommentAuthoras...
      • CommentTime22 Aug 2015 15:08

Pracujcie, ja już parę razy odpisałem w wątku, a później zauważyłem że to priv.

Przydało by się też zrobić proste cytowanie…. :)
      • 4: CommentAuthorgorgh
      • CommentTime29 Jan 2019 10:01

Można prosić o podmianę zdjęcia winiety forum? obecna jest bardzo słabo skompresowana
      • 5:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime3 Feb 2019 01:02

Winieta jest tymczasowa... To nic, że od 10 lat :P
    1.  
      To ja zgłaszam, że nie mogę wyświetlić nowinek klikając w linki po lewej, bo prowadzą do jakiegoś dziwnego /gfx/gfx/gfx...
      • 7:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime3 Sep 2019 20:09

Czasem prowadzą, a czasem nie :D. Jak w życiu :)
      Chcesz do tego zajrzeć i poprawić? :)
      • 8: CommentAuthormono
      • CommentTime3 Sep 2019 21:09 zmieniony

Linki do nowalijek by się przydały, bo nie można się dostać czasem nawet do starych artykułów ale już z nowej ery.

Edit: Np. do trybów graficznych Synthpoopalooza. O czasach przed Chrystusem już nawet nie wspominam bo prędzej chyba umrę zanim uda się je odzyskać :/
    2.  
      Już naprawiłem :D
      • 10:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime18 Mar 2020 23:03

Przypominam, że forum jest od dyskusji o Atari, retrokomputerach i że podstawową zasadą jest kulturalna rozmowa. Jeżeli ktokolwiek nie akceptuje tych zasad - zapraszam na inne fora, poza AtariOnline.pl. Wątki niezwiązane w jakikolwiek sposób z tematami forum zostają wyłączone, bo widzę, że generują jedynie wrogość użytkowników do siebie i wulgaryzmy/obelgi wzajemne.
      • 11: CommentAuthorgorgh
      • CommentTime12 Jun 2020 21:06

Ja w kwestii formalnej:
      Na kogo diss?
      • 12: CommentAuthorrosomak
      • CommentTime12 Jun 2020 21:06

:)