Panie i Panowie krótkie pytanie: Jaki atarowskie gry wyszły ostatnio w wydaniach premium (cart, dysk - z instrukcjami) i czy jeszcze niektóre z nich można gdzieś nabyć? Chętnie bym się podniecił nową pięknie wydaną atarowską grą! Może jakieś podpowiedzi? Z góry dziękuje!
Ridiculous Reality - być może będzie druga partia, nie wiadomo jednak czy i kiedy. Nakłady od GR8 ->link<- dawno wyczerpane. Błękitne Nimfy - trzeba by zapytać Sikora. Yoomp! szukam od dwóch lat, bez powodzenia. Czasem warto zaglądać na AtariAge, ostatnio kupiłem tam Dungeon Hunt.
Witam ponownie chłopaki, strasznie mnie wzięło na kolekcjonowanie NOWYCH gier na atari w wersji fizycznej, ale ciężko cokolwiek dostać. Zmieniło się coś od ostatniego posta? Coś nowego wydano? Jakieś reedycje? TO RGB, ktore wygrało Kaz Kompo to wyjdzie fizycznie bo wygląda KAPITALNIE!?
Tak, zauważyłem, że to takie sprzedawanie niemal Ponga, ale kupi kto chce, przymusu nie ma. Za ileś tam lat pójdzie za wyższą cenę od kolekcjonera do kolekcjonera. Mnie bardziej odstraszają te zachodnie komercyjne releasy gier Petera Meyera. Te gry dopiero w ruchu pokazują swoje problemy. Nie oceniam negatywnie jego, ani jego pracy jak coś.
@kade: Samą grę możesz sobie ściągnąć za darmo - to chyba nie jest wygórowana cena. A edycja deluxe z definicji jest luksusowym dobrem :) Przypominam też o różnicy dochodów w Polsce i np. w Niemczech.