Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jhusak:
Przewrotnie, nie?jhusak:
Filmik przytoczyłem co prawda jako argument przeciwko, ale jakbym przytoczył argument za, to nic byś nie napisał :)jhusak:
Oko. Bardzo łatwo sobie wyobrazić ewolucję oka, (...) Natomiast z tym silnikiem to po prostu bardzo ciekawa sprawa wg mnie.jhusak:
Ciekawa jest pułapka na myszy. Jak się ogląda filmik, to tak, rzeczywiście. A jeśli się zastanowi - to właśnie wyewoluowała z rzucanego kamienia, lub pierwowzorem były zwierzęce szczęki.jhusak:
Nie ma twardych dowodów przemawiających za teorią Darwinatriplex aka blasph:
jesli nie ma zadnych dowodów za czy przeciw ,a pytań jest wiecej niz odpowiedzi to czy nie nalezy do problemu podejsc na nowo.Wystarczy powiedziec "hej moglismy sie mylic z tym datowaniem .." "siądźmy do problemu jeszcze raz .." jako ludzkosc byly bysmy o wiele dalej.DUCATI:
PO CO TAKIE SKOMPLIKOWANE ZAGADNIENIA, SKORO NA PROSTE PYT. NIKT NIE ODPOWIEDZIAL...DUCATI:
ALBO NP. JAK ZE SKRZEL EWOLUOWALY PLUCA ? PRZECIEZ COS POSREDNIEGO WCALE BY NIE DZIALALO I DELIKWENT BY SIE UDUSIL...triplex aka blasph:
ze do teorii danej pasuja jakies obserwacje nie oznacza to ze jest poprawna.triplex aka blasph:
Wiele takich samych objawów chorobowych mozna podpasowac pod zupełnie inne i diagnozy u dwóch spec. moga byc zupełnie rózne.triplex aka blasph:
Ja sie nie upieram przy zadnej teorii ,choc dla mnie sa te mniej lub bardziej prawdopodobne.Krotki:
nauka współczesna nie stawia sobie za cel poszukiwania PrawdyDUCATI:
"Po pierwsze, okaż nieco szacunku współdyskutantom"