Miło mi ogłosić że sala już zaklepana, termin 16-18 wrzesień. W zeszłym roku jak wiadomo problemem były worki na śmieci (zwyczajna skleroza, w domu leżały a za każdym razem jak byłem zapominałem o nich), no i muszę zorganizować z innego źródła rzutnik.
Teraz pytanie do partyzantów:
1. Załatwiać ogrzewanie? Niby jeszcze lato ale różnie to bywa 2. Załatwiać obrusy?
Będzie dużo nas! co najmniej dwa razy więcej!;) Będzie fajnie! Kaz, daj znać w wątku "nadwyżki" czy masz jakiś staf który mnie interesuje, będziesz miał pretekst żeby przyjechać:)
Jakby ktoś dysponował starymi zajechanymi gryzoniami kulkowymi to był bym rad gdyby je zabrał ze sobą. Kupiłem od Dracona gryzonia do C64/C128, niestety oś Y albo nie działa albo działa dziwnie :/
ja zabieram przenośny więc jak ci trzeba projektora to będzie ,co prawda jakość wyświetlanego obrazu jest dyskusyjna ale ujdzie . Można będzie popykać w plenerze ,rzutnik można podpiąć pod power bank,atarynkę tak samo.Okablowanie potrzebne mam trza by jeno pinezki i prześcieradło dokołować i można pukać w buszu;-)
Dzieki Rafał, ja raczej miałem na mysli, ze ja bym mógł kogos zabrac, bedę miał 3 wolne miejsca. Bede wyjezdzal w sobote ok. 14-15, więc jakby ktos chcial to dawac znac.
@Irata4 z jazdy pociągiem, jeśli tylko będzie coś z Atari, to też mogą być. Nie będzie mnie, bo ktoś musi pracować, aby ktoś inny mógł się bawić. Mnie się tym razem trafiło to pierwsze.
od trzech dni nie zamykam AGS/a ,z początku było dobrze a teraz gdy już praca nabrała kształtów widzę coraz więcej rzeczy które wypadało by dorysować,zmienić,wywalić bądź poprawić... kuźwa no w pociągu się nie da a na party będą podglądać ...ech ,znowu będę musiał czekać aż wszyscy padną by w spokoju popikslować .
...po pracy w sobotę wpadnij, daleko nie masz . Swoją drogą to cię rozumiem ,ja np próbuję połączyć przyjemne z pożytecznym i klientów na reklamy po party poszukać a może i w trakcie party wypali mój pomysł na $.