atarionline.pl Wakacje z ATARI - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime7 Aug 2016 12:08 zmieniony

Witam wszystkich :-)

Jestem na wakacjach,odpoczywam i handluje by móc wesprzeć te wszystkie zbiórki na AOL ...:) a miałem odpocząć od pracy

Ładnego mam ptaka ? mam też samoloty ,tradycyjne latawce a także rękodzieła obraz olejny(mój),rysunki Justyny (pozdrawiam) i płaskorzeźby ręcznie robione malowane akwarelą i parę innych pierdół takich jak bańki żelowe,Ufa i Wróżki Błękitne Latające -@Pin chcesz jedną ?
      Ale ja nie o tym ,na kwaterze mam Atari z rzutnikiem przenośnym ,Atari jak i rzutnik można zasilać z PowerBank/a co daje fajne mobilne możliwości

Ów rzutnik poprzez niedoskonałości wyświetlanego obrazu maskuje troszkę niedostatki rozdzielczości przy dużej przekątnej a w takim Warhawk/u to normalnie poezja ,gra wygląda jak z 16 bit co najmniej -to trzeba zobaczyć .
      Chciałbym rozstawić się z Atarynką i ekranem w tym miejscu :

jest tam fajne echo jak i możliwość zamontowania ekranu ,miejsce to znajduje się na plaży w Gdańsk Brzeźno i jak by byli chętni to można by wspólnie popykać .
      Jest możliwość rozstawienia Ataryny na terenie Kwatery ,obok motelu jest otwarty pusty garaż ,rozmawiałem z właścicielem i za drobną opłatą można by tam rozstawić sprzęt ,zrobić grila itp.

Jeżeli są osoby chętne, które chciały by się spotkać , HARDCOROWO POATARZYĆ to Zapraszam .
      • 2:

CommentAuthorbocianu
      • CommentTime7 Aug 2016 13:08

Ja chętnie, ale trochę daleko
      • 3:

CommentAuthormgr_inz_rafal
      • CommentTime7 Aug 2016 22:08 zmieniony

Super zdjęcie z tym latawcem. :)

Niestety ja też jestem daleko poza zasięgiem...
      • 4: CommentAuthoras...
      • CommentTime7 Aug 2016 22:08

Irrat, do kiedy jesteś w 3city...?
      • 5:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime7 Aug 2016 22:08

... do końca jarmarku na pewno ,jak pogoda dopisze to do końca miesiąca,jedynie od 14 do 17 będę niedostępny .
      • 6: CommentAuthorpiter
      • CommentTime8 Aug 2016 06:08 zmieniony

Irata4: no to ja do Ciebie na jarmark wpadnę, przechodziłem wczoraj obok !!
      • 7:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime8 Aug 2016 09:08

Jutro będę od 10 ,dzisiaj troszkę zwiedzam
      • 8:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime9 Aug 2016 13:08

jak ktoś chciałby się spotkać to dzwońcie 789-459-991 tak będzie najlepiej .
      • 9:

CommentAuthorRetroBorsuk
      • CommentTime11 Aug 2016 10:08

Fajne IRATA4 - ja bardzo często swoje atari zabieram na wakacje...

Niestety w postaci emulatora na PSP (ale przynajmniej jest w kieszeni i mam dostęp do całej groteki). Teraz wakacje w domu, bo dziwka przed ślubem spierdoliła i trzeba było podróż poślubną odmówić... Ale żyje się dalej.
      • 10: CommentAuthorpin
      • CommentTime11 Aug 2016 10:08

...ja, to na wakacjach miałem tyle sprzętu ze kompo by można na tym zrobić ;) ... No i przy okazji powstały podwaliny następnej pracy na SV
      • 11: CommentAuthormariuszbox
      • CommentTime11 Aug 2016 11:08 zmieniony

@Goonies76 - ....bo to zła kobieta była. Co cię nie zabije to cię wzmocni - tego się trzymaj! Powodzenia!
      • 12:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime13 Aug 2016 09:08

moja pani też tu przyjechać do mnie nie chce bo łazienka wspólna itp,z drugiej strony to drzewa do lasu się nie zwozi ... niech sobie myśli co chce.
      @As
      Kiedy będziesz w GD ?
      Ja cały czas jestem i pomysłu z podpięciem A8 na plaży jeszcze nie zrealizowałem .
      • 13:

CommentAuthorDracon
      • CommentTime13 Aug 2016 22:08

@IRATA4 - jak idzie biznes na Wybrzeżu? Podoba Ci się nad Motławą?

Czy na fotce gdzie jesteś, stoisz przy stoisku, które masz na stałe przypisane (niedaleko Zielonej Bramy) ?
      • 14:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime14 Aug 2016 11:08

@Dracon- a podoba się , jestem tu już chyba piąty raz nie licząc Silly Venture ;-),jestem na drugiej fotce gdzie stoję z latawcem ,w przyszłym roku będę miał namiot w którym będą moje obrazy olejne no i jakieś zabawki(to co będzie na topie) by móc się utrzymać nie naruszając budżetu no i latawce profesjonalne sterowane dwu-linkowe sporo osób o nie pyta a takie zwykłe to w sumie każdy ma.
      Wczoraj wraz z kolegą z Łdz który podjechał wraz z kobietą na wekkend(pozdrowienia dla Mariusza i Agnieszki)opłynęliśmy wpław molo brzeźnowskie które od spodu widać na siódmej fotce ,co prawda wyczyn żaden ale było fajnie ,według wskazań z tablicy woda miała temperaturę 19C .
      • 15:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime26 Aug 2016 21:08

Irata, fajny ten mobilny zestaw. No i pomysly na miejsce do grania tez niezłe - jak poszło pod molem? Dzwieki dalo sie sluchac? Moze bys kiedys nagrał wideo z wyświetlania przez projektor?
      • 16:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime27 Aug 2016 00:08

nie dysponuję odpowiednim sprzętem by zarejestrować video ,obraz jest nieco ciemniejszy przy poborze z baterii ,dźwięk puszczam z mobilnego głośnika Nokia ,lewy i prawy jeden kanał ,da się słuchać a są przecież lepsze mobilne głośniki z własnym zasilaniem.
      W Gdańsku jeszcze jestem więc wciąż można popykać .
      • 17:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime27 Aug 2016 10:08

Dzisiaj bądź jutro o 21 będę na a w zasadzie to pod molo w Brzeźnie grał na A8 ,gdyby byli chętni to można by pokombinować pod sopockim gdzie jest więcej miejsca i lepsze echo.