Postanowiłem przenieść temat noclegów do osobnego wątku, aby nie zaginął.
Ok, wszystko już dopięte w kwestii noclegów :) Przepraszam że trwało to tak długo, ale sądziłem że okres nieco ponad 2 miesięcy do party to wystarczający czas, aby tym się zająć :) Jakież było moje zdziwienie gdy okazało się, że w jednej z wymienionych "noclegowni" wszystkie pokoje w okresie SV są już zajęte! :) (przypadek?) Ale skoro niektórzy z naszych zagranicznych Gości mają pobookowane bilety już od miesięcy to nie powinno być to wielkim zaskoczeniem. Mimo iż miejsc w Kamienica Panna Gdańska nie ma, to... teoretycznie są :D I to poniższej cenie niż oferowana przez . O co c'mon? Po kolei...
Wybrałem 3 noclegownie w zależności od zasobności portfela i oczekiwanego standardu. Robiąc rezerwację na hasło "ATARI" (umieszczając je w temacie e-mail'a bądź podając drogową telefoniczną) otrzymujecie specjalną zniżkę:
OPCJA NAJTAŃSZA (HOSTEL)
HOSTEL OLD TOWN ul. Długa Grobla 7 e-mail: hostel@hostel.gda.pl tel.: +48 58 351 31 31
Odległość od party-place: 290 m
Pokoje 2 osobowe: 40 zł za osobę, czyli za cały pokój 80 zł (bez zniżki: 120 zł) Pokoje 4 osobowe: 40 zł od osoby, czyli za cały pokój 160 zł (bez zniżki: 240 zł) Pokoje 6-8 osobowe: 30 zł od osoby (bez zniżki: 40 zł od osoby)
OPCJA DROŻSZA (APARTAMENTY)
KAMIENICA PANNA GDAŃSKA ul. Toruńska 28 e-mail: kamienica@pannagdanska.pl tel.: +48 696 02 12 20
Odległość od party-place: 1,4 km
Ta opcja kierowana jest WYŁĄCZNIE do osób, które zarezerwowały już tutaj nocleg poprzez booking. Należy go ANULOWAĆ i automatycznie zrobić rezerwację drogą mail'ową bądź telefoniczną. Otrzymacie 7% zniżkę od kwoty oferowanej przez booking! Oczywiście hasło "ATARI" jest tutaj NIEZBĘDNE.
OPCJA NAJDROŻSZA (HOTEL 4*)
HOTEL ALMOND ul. Toruńska 12 e-mail: recepcja@hotelalmond.pl tel.: +48 58 351 90 00
Odległość od party-place: 1,7 km
Pokoje jednoosobowe w cenie 320 PLN / pokój / noc Pokoje dwuosobowe w cenie 370 PLN / pokój / noc pokoje trzyosobowe w cenie 490 PLN /pokój/ noc
W cenie wliczone jest: śniadanie, wi-fi, VAT, wejście do strefy SPA&Wellness: basen kryty bez chloru, sauna sucha i parowa, jacuzzi.
W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości, lub problemów z dokonaniem rezerwacji - proszę o kontakt.
Zarezerwowałem pokoj 2-osobowy w Hostelu Old Town. Za cały pokój za dwie doby (z piątku na sobotę, z soboty na niedzielę) 160 zł (dzięki Grey za wywalczone zniżki :).
Pokój ma dwa osobne łóżka, więc tradycyjnie pytam: kto chce dołączyć do mnie? Dzielimy się kosztami pokoju na pół. Mozna pisac tutaj albo na priv.
@kaz: you are welcome. w sumie to oszczędność 80 zł (40 zł mniej za dobę), które zostaje w kieszeni :) w tej chwili załatwiam też 4 TAXI ze zniżkami na hasło "Atari" (gdyby ktoś chciał jechać z lotniska bądź z Dworca PKP).
@irata4: co do bannerów to spokojnie :) już jeden dostałeś z tego co pamiętam :) jeśli chodzi o koszulki to please wypowiedz się w odpowiednim wątku i podaj swoją rozmiarówkę :)
Jest jeszcze opcja noclegu w apartamencie 3 osobowym na ul. Krosnej 30 na hasło "ATARI" w cenie 150 zł za cały apartament (normalnie - 200 zł).
Właściciel ten sam co hostelu Old Town, więc rezerwację proszę robić pod tym samym numerem telefonu lub za pośrednictwem mail'a (zaznaczcie tylko, że chodzi o apartament na Krosnej).
Kolega Mac_PL napisał, że ma dwa wolne miejsca w hostelu "Old Town" w czteroosobowym pokoju. Rezerwację ma już opłaconą. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu: mac_pl@poczta.fm
Cena, jak dla Atarowca: 80 zł / osobę / dwie doby.
@xeen: w weekend podam numery do Taxówek ze zniżkami. Natomiast co do odległości - do klubu jest BARDZO blisko od party-place, a do ECS'u (jeśli pogoda się nie zmieni) raczej zamówię autokary. poproszę jeszcze o trochę czasu :)
Każda taxi wezwana przez telefon jest tańsza od takiej wziętej ze "słupa" (postoju) średnio około 30% rabatu dają
z autopsji :
AS TAXI - tanie w granicach jednego miasta, ew. kurs centrum -> lotnisko kurs Gd.przymorze -> lotnisko w niedzielę o godzinie 4 nad ranem kosztował mnie 37 PLN (7 km taryfa nocna + 5km taryfa po za granicami miasta) czas oczekiwania po telefonie przeważnie ok 5 min
Komfort TAXI - tanio, nie ma problemu z kursami z Gdańska do Sopotu lub Gdyni, kurs Gd. wrzeszcz -> Gdy. kolibki w sobotę o godzinie 22 kosztował mnie 21 PLN (ok 9 km taryfa nocna - przejazd z Gdańska przez Sopot do Gdyni) czas oczekiwania po telefonie przeważnie 5 - 15 min
W listopadzie w Trójmieście wystartowało MyTAXI reklamują się że do końca miesiąca dla użytkowników aplikacji mobilnej ponoć jest 50% zniżki - niestety nie miałem okazji sprawdzić...
:cut: >>do klubu jest BARDZO blisko od party-place, a do ECS'u (jeśli pogoda się nie zmieni) raczej zamówię autokary. poproszę jeszcze o trochę czasu :)<<
greymsb przecież są dyliżansy elektryczne :P
ew. autokar to może byś pogadał z Motylem namiar dam na prv