Na forum PPA.pl pojawiała się informacja o kolejnej edycji "8bit party", która odbędzie się w dniu 22 października 2016 r. w Siemianowicach Ślaskich. Jeśli nie macie nic do roboty w tym dniu, to... już macie ;)
@Kaz, na tym "spocie" jest bardzo fajnie, miło, dużo sprzętu, mocna ekipa C&A ale nie brakuje Atari i Spectrum no i ta okolica...normalnie jak z filmów Kutza;)
My z Larkiem zapewne znów stoczymy pojedynek w IK_version_EE i znów wygram bo mam dwa "nowe" joye które dobrze siedzą w łapkach;)
A więc wyzywam Larka na pojedynek! możemy zagrać o Laurę;)
Wrzucilem info o party na strone glowna. Zrobilem Wam tez banerek, bo Alf pisal, ze nie macie zadnego. Hint: na zdjeciach urzekla mnie ta piekna zaslona w kropki :P
Jestem z Katowic więc postaram się być na party :) Może poznam Kaz-a Larka i innych :) w mojej koszulce z kanału i oficjalnie jako turek retromaniak :) Ci co nie znają mojego kanału ->link<-
Trochę bym się bał zabierać swoje atari bo jak by się coś z nim stało to bym był bardzo nie pocieszony a służy jako eksponat do filmów. Więc raczej nie wezmę, może coś lżejszego netbook z emulatorem atari. Ale fajnie będzie się spotkać :)