Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
michalmarek77:
W przypadkach indywidualnych ( samodzielnego twórcy, ewentualnie kilku osób) powyższy przykład jest jak najbardziej prawdziwy.michalmarek:
Jeśli chodzi o software(m.in gry, systemy operacyjne, etc) filmy, procesy wysoce czasochłonne i kosztowne w produkcji juz niestety nie.michalmarek77:
Prosze, pokazcie mi,jak mozna by tworzyc gry pokroju Uncharted, Skyrim, Batman -Arkham Citi, Modern Warfare, Halo, Gears of War, bez wielomilionowych (w $ badz Euro) inwestycji........michalmarek77:
Tylko prosze mi tu nie pisac pierdol o reklamach, a raczej pomyslec o kilkuletnim cyklu produkcyjnym i utrzymaniu przez ten czas sporej grupy pracownikow, ktorzy przeciez za darmo do pracy nie chodza....michalmarek:
Popatrzcie na polska kinematografie ( za wyjatkiem pseudo-tvn-owskiej), ktora dotowana jest z NASZYCH pieniedzy!!!! Bez tego i przymusowych delegacji szkolnych na seanse ona dawno przestalaby istniec......jhusak:
Czy ktoś z szanownych forumowiczów kiedykolwiek zastanawiał się np. co to jest deficyt budżetowy i skąd się wziął? Ja się niedawno dowiedziałem, sam bym do tego nie doszedł:)jhusak:
Mówimy tutaj o ograniczaniu rozwoju. Czy naprawdę chcemy szybszego rozwoju? Dla mnie i tak jest zbyt szybki...jhusak:
teraz UWAGA.Dracon:
A to prosze, oswiec nas. Chetnie sie dowiem...jhusak:
Nie rozumiem, jak to mogą robić całe Państwa, i jest to tolerowane?jhusak:
Przyszedł mi do głowy szalony pomysł. Opodatkować Banki!Dracon:
..czyli "zapomniał wół jak cielęciem był" czy jakoś tak?! :P :D