Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jhusak:
Co do Lady GaGa zmieniłem o niej zdanie po obejrzeniu jej kilku topowych teledysków.jhusak:
W dzisiejszej dobie nie są potrzebne firmy fonograficzne. NIKOMU.jhusak:
Niestety, chciwość firm fonograficznych nie pozwoli dopuścić do takiego obrotu sprawy (i się nie dziwię, bo to kasa przecież jest)Tenchi:
A z tych określeń się widzę podśmiewacie, ale jest tak jak napisała innuendo: w środowisku mangowców "skanlacja" to oficjalny i funkcjonujący już od lat termin. Wybaczcie, nie będę się z niego przestawiał na potrzeby osób które nie interesują się tym tematem na codzień.jhusak:
nie wiem, jak inni, ale ja wybaczam:)BartoszP:
Co do "ripowania", to zawsze odnosiłem wrażenie, że oznacza to po prostu kopiowanie, żeby nie napisać klonowanie, płyt CD/DVD z pominięciem zabezpieczeń.Ilmenit:
System był proponowany jakiś czas temu na AtariOnline jako model biznesowy dla tworzenia retro-gier i pomysł upadł.Dracon:
Kto wygral ten "zaklad"? Pozostal chyba nierozstrzygniety, jak mi sie wydaje... ;)Tenchi:
Mangowcy jak każda subkultura mają pewne swoje określenia na różne rzeczy pochodzące z ich środowiska. To miałem na myśli mówiąc że to na naszym podwórku słowo oficjalne.Tenchi:
A z tych określeń się widzę podśmiewacie, ale jest tak jak napisała innuendo: w środowisku mangowców "skanlacja" to oficjalny i funkcjonujący już od lat termin.Tenchi:
Poprawcie mnie jeżeli się mylę, ale u atarowców zapewne nie mówi się za każdym razem "układ muzyczny", tylko POKEY i wszyscy wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.Tenchi:
Wybaczcie, nie będę się z niego przestawiał na potrzeby osób które nie interesują się tym tematem na codzień.Dracon:
o od razu wiedziales pewnie, ze nie uda sie raczej zebrac tej gory pieniedzyDracon:
A moze bys, Kaz, odtajnil swoj zamysl, bo jesli to nie to, co Rastan sugerowal, to co w takim razie? ;oJose:
Something like one year ago I received a call from an A8 coder that would code Last Ninja for around: