Automat był wieki temu, a te obecne robiłem ja "tymi rencyma". :) Przepraszam za duuuże opóźnienie w robieniu paczek; po prostu brak większej ilości czasu na ulubione hobby.
W naszym archiwum Demosceny mamy w folderze z zinami ABBUC Magazine. W folderze "A" z demami mamy też ABBUC Magazine z dopiskiem intro. Wydaje mi się że to po prostu jest pierwsza strona dyskietki z magazynem. Część z nich się powtarza z tymi z folderu z zinami. Czy nie lepiej by było przenieść je do folderu z zinami i odpowiedno opisać?
Kiedyś w archiwum użytki było „Z. Inne platformy”, czy to powróci? Czy może zostanie podpięte gdzieś w innym miejscu? A co z archiwizacją gier, sceny i użytków? Może chociaż raz na dwa miesiące? Jak jest to bardzo uciążliwe do zrobienia na stronie to może gdzieś na chomika można było by wstawiać?
Dzisiaj miałem taką sytuację: przeglądałem wątki na Atari Age i znalazłem ten: ->link<- , w którym wspomina się o narzędziu "De-Rezilyzer". Google Search zwrócił mi wyniki sugerujące, że taki program istnieje w bazie użytków AOL w katalogu "G. Archiwizowanie i kompresowanie" - jednak nie ma go tam, a struktura katalogów jest nieco inna.
Plik musiał być w bazie w grudniu 2019, bo można go pobrać w ostatniej zbiorczej paczce: ->link<-
Jest więc pewien rozjazd między tamtą paczką a stanem obecnym - co prawda sam fakt nieaktualności paczki sprzed ok. 4 lat mnie nie dziwi, natomiast spodziewałem się, że ta nieaktualność ma jakby inny charakter ;) - tzn. że aktualny zbiór jest po prostu większy, a widzę, że część plików po prostu zniknęła (a może gdzieś została przeniesiona?).
Czy jest szansa na spakowanie do pliku pod linkiem "Całość" bieżącego stanu bazy użytków? To co jest, jest datowane na 2019 rok i jest mocno niekompletne w porównaniu do stanu bieżącego. Dokładnie to samo dotyczy archiwum demosceny. Archiwum gier nie jest datowane więc nie wiem, jak stare jest.