edit:zmiana ilości kartridży z 2 do 5. Czołem, Tak jak wspominałem w innym wątku mam na sprzedaż 5 kartridży z moimi 3 grami: -IsoHunters -Hot&Cold Adventure oraz premierową grą -New Atari Game W skład paczki wchodzi: -tekturowe pudełko z logiem Atari. -kartridż. -3 naklejki. Trzeci kartridż idzie na nagrody na Silly Venture 2017. Aby mniej majętni nie byli pokrzywdzeni to zamiast aukcji zrobimy losowanie, jeśli chętnych będzie więcej niż 5 osób. Cena kartridża: 75 zł +10 zł wysyłka. Kartridże wysyłam 27 Paźdźiernika, bo dopiero 28 Paźdźiernika gra NAG może być udostępniana. Na razie chęć zakupu wyraził CharlieChaplin, poniżej będzie lista chętnych: --- 1.CharlieChaplin 2.Mgr. Inż. Rafał 3.Greg 4.Mariuszbox 5.Renton 6.Xeen
oczywiście, jeszcze przynajmniej do niedzieli. Przepraszam przy okazji za taką formę dystrybucji kartów, że klient nie dość, że obliguje się zapłacić, to jeszcze czeka go losowanie, ale nie chciałem, aby osoby mniej majętne były stratne w sytuacji gdyby była aukcja. Niestety kartridże są tylko 2. Przepraszam, jeśli ktoś się poczuł urażony i dziękuję za zrozumienie. Cena kartridża pokrywa częściowo koszty całości, tak że ja na tym nie zarabiam.
Hmm chyba się nie załapię jeśli dobrze policzyłem :-) . Czy gry uruchamiają się w wersji kartridżowej na 65XE? Skoro jest ograniczona ilość kartridży to będzie do kupienia wersja plikowa jak posiada się np. Ultimate?
pgru: możesz się dopisać, jak chcesz, najwyżej będzie losowanie. Gra NAG będzie udostępniona jako .xex 28 października. Na karcie gra Hot&Cold niestety nadal wymaga 128 kb ram.
Serwus, oto filmik i plik źródłowy z losowania. Losowanie zostało nagrane gdy tylko upewniłem się, że program działa prawidłowo. Proszę o kontakt na adres gorgh(at)o2.pl w celu finalizacji. W razie, gdyby nie wszyscy byli pewni co do zakupu, Charlie też dostanie swój cartridge.
Dzięki wszystkim, kamień spadł z serca, bo jednak trochę zainwestowałem w interes :) Szkoda, że CharlieChaplin się nie załapał, ale może mi to wybaczy.